Data
03 de January de 2018

Metrovalencia oferix servicis especials per a la Cavalcada de Reis de València

L’horari s’ampliarà fins passada la mitjanit per a facilitar també les últimes compres nadalenques
 
FGV posarà en circulació 33 unitats més d’allò més habitual entre les 21:00 i les 00:40 hores

Metrovalencia reforçarà i prolongarà el dia 5, vespra de Reis, els seus servicis en la xarxa de metro i tramvia de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, a fi de facilitar la presència dels usuaris en la tradicional Cavalcada de Ses Majestats d’Orient i els desplaçaments nocturns després de les últimes compres del Nadal, atés que el 5 de gener els comerços tancaran les seues portes a mitjanit per a esgotar les vendes davant del Dia de Reis.
 
En concret, en la nit del dia 5, Metrovalencia reforçarà i prolongarà el seu servici amb la posada en circulació de metros i tramvies especials des de les 21:00 h fins passada la mitjanit, la qual cosa es concretarà en 33 circulacions especials, 7 de la Línia 1 (Bétera-Villanueva de Castelló); 4 de la Línia 2 (Llíria/Torrent Avinguda), 10 de la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport); 4 de la Línia 7 (Marítim Serrería-Torrent Avinguda) i 4 de la Línia 9 (Riba-roja de Túria-Alboraya Peris Aragó), pel que fa al metro, i 2 de la Línia 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch) i 2 de la Línia 6 (Tossal del Rei- Marítim Serrería), en referència al tramvia.
 
Els destins dels trens tindran el seu final de trajecte, segons les línies, en Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Aeroport, Torrent Avinguda, Riba-roja de Túria, Machado i Alboraya Peris Aragó, quant als trajectes de metro, i en Vicente Andrés Estellés, Tossal del Rei, Marítim-Serrería i Doctor Lluch en els de tramvia.
 
En l’estació d’Ángel Guimerá, de la Línia 1, es podrà realitzar transbord al voltant de mitjanit cap a Paterna, Seminari i Torrent Avinguda, el mateix que des de Benimaclet, Línia 3, cap a Doctor Lluch i Vicente Andrés Estellés a mitjanit. Quant a Colón i Xàtiva, les instal·lació més cèntriques de Metrovalencia, de les Línies 3 i 5, es podrà viatjar en direcció a Torrent Avinguda, Machado, Alboraya-Palmaret, Marítim Serrería i Aeroport entre les 23:30 i les 00:30 hores segons les direccions triades.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 
Els Reis arriben a Rafelbunyol amb metro
 
D’altra banda, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient utilitzaran els servicis de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a desplaçar-se amb Metrovalencia fins a Rafelbunyol, i així  fomentar este mitjà de transport econòmic, sostenible i respectuós amb el medi ambient.
 
Els Reis Mags viatjaran el dia 5 fins a l’estació de Rafelbunyol per a repartir màgia, il·lusió, alegria i molts regals entre els milers de xiquets i xiquetes que cada any acudixen fidels a una de les cites més esperades en la dita localitat cada Nadal: la Cavalcada de Reis.
 
Melcior, Gaspar i Baltasar agafaran el metro en l’estació de La Pobla de Farnals, acompanyats pels seus patges i ajudants. En tan sols uns minuts, eterns per als més menuts que esperaran impacients, arribaran els Reis Mags a l’estació central de la població per a iniciar la tradicional Cavalcada.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...