Data
01 de March de 2018

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletades del cap de setmana i el dissabte prolonga l’horari fins a l’1 de la matinada

El reforç diürn en les línies de metro els dies 3 i 4 serà de 12.30 a 15 hores

El dissabte 3 es prolongarà l’horari nocturn amb motiu de la Cavalcada del Ninot

Metrovalencia oferix els dies 3 i 4 de març reforços de les línies de metro per a les mascletades del cap de setmana de les Falles 2018 i la prolongació horària nocturna del dissabte fins a l’1 de la matinada. Estos servicis especials del primer cap de setmana de març es repetiran el dissabte i diumenge següents, els dies 10 i 11, els més pròxims a les principals jornades festives.
 
D’esta manera, durant els caps de setmana previs a la setmana fallera i a fi de facilitar el desplaçament a les milers de persones que acudiran a la Plaça de l’Ajuntament per a disfrutar de les mascletades, es reforçarà el servici de 12.30 a 15 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa.
 
La nit del dissabte 3, amb motiu de la Cavalcada del Ninot, Metrovalencia prolongarà el servici fins aproximadament l’1 de la matinada en totes les seues línies, amb distintes freqüències segons els destins, a consultar pels usuaris. Les freqüències també variaran si el viatger es troba en la zona de superfície o subterrània, ja que en esta última opció l’usuari pot aprofitar el tram comú de distintes línies per als seus desplaçaments.
 
Esta ampliació horària també es realitzarà el dissabte 10, per la mascletà nocturna i la celebració de nombroses revetles populars, encara que en esta ocasió fins a les 2 hores.
 
A més, els dies 10 i 11, dissabte i diumenge, respectivament, es realitzarà un reforç diürn en el metro entre les 10.30 i les 21 hores entre alguns destins, per a facilitar els desplaçaments en el cap de setmana. La Línia 1 tindrà el diumenge 11 una prolongació de trens entre Torrent i Picassent, la qual cosa significarà la millora de la freqüència de pas dels trens per a esta última població, al circular més trens i descendir el temps d’espera per als usuaris.
 
Però, com tots els anys, el reforç més important del servici està previst que es produïsca els dies centrals de les Falles, des del 15 de març fins a l’inici del servici convencional del dia 20. Es mantindrà el servici ininterromput les 24 hores, amb freqüències que variaran segons el dia, la franja horària i el destí, per la qual cosa s’aconsella consultar els horaris. S’incrementarà el nombre de trens en les jornades més importants, com la vespra de Sant Josep, i en els moments de major afluència d’usuaris, tal és el cas dels castells de focs artificials.
 
Informació als clients
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) distribuirà fullets informatius des dels Centres d’Atenció al Client i Punts del Client de la xarxa de Metrovalencia. L’empresa ha editat un tríptic, en castellà, valencià i anglés, en el que s’arrepleguen una sèrie de recomanacions i informació per a acudir als principals actes fallers amb el metro i el tramvia.
 
Per a qualsevol consulta, els clients poden acudir, personalment, a l’Espai del Client de Colón, als Centres d’Atenció al Client de Xàtiva, Benimaclet, Aeroport o els Punt del Client d’Empalme, Àngel Guimerà, Mislata, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. També poden cridar al telèfon 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).
 

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...