Data
01 de March de 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

  • El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l’espectacle pirotècnic en la plaça de l’Ajuntament serà de 12 a 15.30 hores
  • El servici nocturn del dissabte 2 facilitarà el retorn de la tradicional desfilada de carrosses i disfresses
  • La celebració ajornada de la Crida a este diumenge comptarà amb tramvies a doble composició i un servici adicional en acabar l’acte

Metrovalencia oferix els dies 2 i 3 de març reforços de les línies de metro per a les mascletaes del cap de setmana de les Falles 2024. Per part seua, els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places i facilitar la comoditat dels usuaris.

D’esta manera, durant este cap de setmana i a fi de facilitar el desplaçament a les milers de persones que acudiran a la Plaça de l’Ajuntament per a gaudir de les mascletaes, es reforçarà el servici de 12 a 15.30 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa.

A més, les Línies 1 (Bétera-Castelló), 2 (Llíria-Torrent Avinguda) i 9 (Alboraia Peris Aragó-Riba Roja de Túria) tindran reforç d’unitats entre les 10.30 hores i 21 hores. Al seu torn, la Línia 1 ampliarà el seu recorregut en diferents circulacions fins a Picassent.

D’altra banda, gràcies al servici nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 2 els passatgers podran tornar als seus domicilis una vegada conclosa la Cavalcada del Ninot i desplaçar-se fins als diferents punts de la ciutat on es dispararan diferents mascletaes.

La Crida, el diumenge

La suspensió diumenge passat 25 de febrer de la Crida per la tragèdia dels habitatges incendiats en Campanar ha provocat que el tradicional inici de les festes es vaja a celebrar este diumenge 3 de març.

Metrovalencia ha establit que totes les unitats de tramvia de la Línia 4 circulen eixa vesprada en composicions dobles per a oferir un major nombre de places. A més, en finalitzar l’acte, s’incorporarà un tramvia a la circulació entre Pont d’Assot i Vicent Andrés Estellés per al retorn dels assistents a este acte.

Per a qualsevol consulta, els clients i clientes poden trucar al telèfon 900 46 10 46 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv), twitter (@metrovalencia) i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

18 - 04 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia per a acudir a la fira del Vehicle d’Ocasió del 19 al 21 d’abril

La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minutos i el cap de setmana entre 30 i 40...
10 - 04 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València amb motiu de la Fira de la Carrera de la Dona

Els dies 12 i 13 d'abril s'amplia la circulació per a poder assistir al certamen Sport Woman El diumenge 14,...
27 - 03 - 2024

Metrovalencia oferirà servici nocturn quatre dies consecutius des del Dijous Sant fins al Diumenge de Resurrecció

Els metros i tramvies circularan fins prop de les 3 hores els principals dies de Setmana Santa Els dies laborables...