Data
08 de March de 2018

Metrovalencia prolonga el dissabte l’horari fins a les 2 hores de la matinada per la mascletà nocturna

FGV reforçarà també el servici durant el cap de setmana de 12.30 a 15 hores per les mascletades del cap de setmana
 
Els horaris estan a disposició dels clients en el telèfon 900 46 10 46, en www.metrovalencia.es, xarxes socials i centres d’atenció

Metrovalencia ha previst per a dissabte que ve 10 de març una sèrie de servicis nocturns fins a les 2 hores de la matinada, segons destí, per a afavorir el desplaçament i tornada als seus domicilis de totes aquelles persones que vullguen participar en els distints actes programats per a esta jornada festiva.
 
L’ampliació horària, que s’aconsella consultar en la pàgina web de Metrovalencia, servirà per a tornar de la mascletà nocturna prevista en la Plaça de l’Ajuntament a mitjanit, a més de distintes revetles, concerts i actes populars que ompliran els carrers de València eixe dissabte.
 
D’altra banda, el dissabte i diumenge, dies 10 i 11 de març, Metrovalencia facilitarà als seus usuaris el desplaçament fins la Plaça de l’Ajuntament per a disfrutar de les mascletades del cap de setmana.
 
D’esta manera, es produirà un increment de servici de metro des de les 12.30 a les 15 hores per a oferir major cobertura a les estacions que concentren una major afluència de viatgers per a assistir a les mascletades, com són les de Xàtiva, Bailén, Colón, Plaça Espanya i Albereda, les més pròximes al lloc del tir, enfront del Consistori.
 
A més, este cap de setmana es realitzarà un reforç diürn en el metro entre les 10.30 i les 21 hores entre alguns destins per a facilitar els desplaçaments que, en el cas de la Línia 1, tindrà el diumenge 11 una prolongació de metros entre Torrent i Picassent en la Línia 1, la qual cosa significarà la millora de la freqüència de pas dels trens per a esta última població, al circular més unitats i descendir el temps d’espera per als usuaris.
 
Però, com tots els anys, el reforç més important del servici es produirà els dies centrals de les Falles, del dia 15 a l’inici del servici del dia 20 de març. Es mantindrà el servici ininterromput les 24 hores, amb freqüències que variaran segons el dia, la franja horària i el destí, per la qual cosa s’aconsella consultar els horaris, incrementant-se el nombre de trens en les jornades més importants, com la vespra de Sant Josep, i en els moments de major afluència d’usuaris, com per exemple els castells de focs artificials.
 
 Informació als clients
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) distribuirà fullets informatius des dels Centres d’Atenció al Client i Punts del Client de la xarxa de Metrovalencia. L’empresa ha editat un tríptic, en castellà, valencià i anglés, en el que s’arrepleguen una sèrie de recomanacions i informació per a acudir als principals actes fallers amb el metro i el tramvia.
 
Per a qualsevol consulta, els clients poden acudir, personalment, a l’Espai del Client de Colón, als Centres d’Atenció al Client de Xàtiva, Benimaclet, Aeroport o els Punt del Client d’Empalme, Àngel Guimerà, Mislata, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. També poden cridar al telèfon 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...