Data
19 de July de 2018

Metrovalencia prolonga el servei la nit del dissabte per a facilitar la participació en la Gran Nit de Juliol

El metro circularà fins a les 3 hores i el tramvia fins a les 2 hores per a permetre l’accés als actes programats en la Gran Fira de ValènciaLes destinacions Aeroport, Torrent Av, Llíria, Bétera, Riba-roja, Rafelbunyol, V. Andrés Estellés i Marina Reial amplien el seu horari

Metrovalencia ampliarà el dissabte dia 21 de juliol el seu servei fins a les 3 hores en les línies de metro i fins a les 2 hores en el tramvia, amb la finalitat de facilitar l’accés als diferents actes programats amb motiu de la celebració de la Gran Nit de Juliol de la Gran Fira de València. 

La prolongació del servei de metro inclou a les destinacions d’Aeroport, Seminari, Paterna i Torrent Avinguda. A més, hi haurà un servei a última hora cap a Rafelbunyol, Llíria, Bétera i Riba-roja de Túria.
 
En el cas del tramvia es prolonga el servei fins aproximadament les dos de la matinada del diumenge, partint de les parades pròximes a la platja. Les destinacions seran Vicente Andrés Estellés i Marítim Serrería.
 
Com a part de la programació de la Gran Fira de València, la Gran Nit té previstes actuacions i espectacles per a totes les edats, com a música infantil, contacontes, concerts per a majors, monòlegs, màgia, teatre familiar, etcètera. 
 
A més, cinc museus de la ciutat obriran de 20 hores a mitjanit. Seran el de Ceràmica Gonzalo Martí, IVAM, Belles Arts, Centre del Carme i l’Iber. En horari de 20 a 1 hores estarà a disposició del públic altres quatre, el d’Etnologia, Prehistòria, Fundació Bancaixa i el Muvim.
 
Finalment, de 20 a 2 hores, faran el propi el Museu del Corpus, La Llotja, Almodí, el d’Història, la Cripta de SAN Vicent Màrtir, Museu de la Ciutat i l’Almoina.
 
A més d’estos serveis especials, Metrovalencia reforçarà la cobertura de personal per a atendre altres esdeveniments, com la Batalla de Flores del dia 29, acte amb què conclou la Gran Fira de València.
 
La freqüència de pas de metros i tramvies s’ha establit segons trams i franges horàries, per este motiu s’aconsella als clients que s’informen amb antelació en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït de informació i atenció al client 900461046, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servei oferit.
 
 

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...