Data
20 de August de 2022

Metrovalencia recupera la circulació entre les estacions de Les Carolines-Fira i Fuente del Jarro des del 22 d’agost

  • Els treballs de renovació previstos en aquest tram s’han completat segons el que es preveu, per la qual cosa la Línia 2 (Llíria-TorrentAvinguda) funcionarà des del dilluns amb normalitat
  • Està previst que la resta d’actuacions en les Línies 1 i 3 finalitzen el 31 d’agost i que l’1 de setembre tota la xarxa estiga ja en servei

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablirà el pròxim 22 d’agost i des de l’inici del servei la circulació ferroviària entre les estacions de Les Carolines-Fira i Fuente del Jarro de la Línia 2 de Metrovalencia (Llíria-Torrent Avinguda). L’obertura es realitza una vegada finalitzades les obres de renovació de via que han obligat a tallar el trànsit ferroviari entre totes dues estacions, des del passat 4 d’agost.

Després de completar aquests treballs, així com els realitzats anteriorment en el tram comprés entre les estacions de L’Eliana i Llíria, la Línia 2 de Metrovalencia recupera la normalitat en el servei al llarg de tot el seu recorregut.

En la resta de la xarxa, els treballs continuen fins al pròxim 31 d’agost en Línia 1 (Castelló-Bétera) en els trams Alginet-Castelló i entre Empalme i Bétera. En Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) el tall del servei afecta al tram que comunica les estacions d’Alboraia Peris Aragó i Rafelbunyol.

Mentre es realitzen aquestes obres, FGV ha disposat un servei alternatiu d’autobús en els trams afectats. En cada estació de metro, s’ha previst a la disposició de les persones usuàries informadors per a facilitar l’accés a les parades d’autobús i realitzar transbord, atés que algunes d’aquestes parades, per impossibilitat física d’accés dels vehicles, no es troben en la pròpia estació del tren.

Des d’FGV es demanen disculpes per les molèsties que puguen ocasionar aquestes obres i es recomana a les persones usuàries que s’informen del pas dels trens, de la ubicació de les parades dels autobusos i de les freqüències dels mateixos en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv o l’App oficial de Metrovalencia.

Treballs de renovació

Per a executar aquestes actuacions la Generalitat ha pressupostat més de 32 milions d’euros, IVA inclòs, amb l’objectiu de renovar diferents trams d’aquestes línies i aconseguir una millora substancial del servei ferroviari en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat.

Amb aquesta intervenció, la primera fase de la qual es va realitzar a l’abril d’enguany, s’actua sobre aparells de via i passos a nivell, amb trànsit de vehicles, encara que també per als vianants i entre andanes.

Aquestes actuacions s’han previst amb la finalitat de fer front a la deterioració que pateixen aquests elements, provocat pel pas del temps i les condicions climatològiques. Tant els aparells de via com els passos a nivell són els punts de la xarxa que majors problemes generen al servei de manteniment, per la qual cosa requereixen ser reemplaçats a curt o mitjà termini.

Notícies relacionades

24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...