Data
24 de February de 2018

Metrovalencia reforça el dilluns el seu servici per el partit de Lliga entre el Llevant i el Real Betis

La L3 del metro i la L6 del tramvia tindran servici especial després del partit, que comença a les 21 hores en el Ciutat de València
 
La parada Estadi del Llevant està situada a les portes de l’estadi

Metrovalencia reforçarà el dilluns 26 de febrer el servici de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats que tornen de l’estadi Ciutat de València després d’assistir al partit entre el Llevant Unió Esportiva i el Real Betis Balompié, partit que es jugarà a partir de les 21 hores pertanyent a la Lliga Santander.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servici en la Línia 6 de tramvia (Marítim Serrería-Tossal del Rei), a la que pertany la parada Estadi del Llevant, a les portes de l’estadi, després de la finalització del partit, en direcció a Doctor Lluch, a les 22.55 hores.
 
A més, els aficionats poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 23.07 hores hi haurà un tren especial des de Machado fins a Aeroport.
 
Els servicis previstos per Metrovalencia per a este esdeveniment formen part dels dispositius especials que realitza l’empresa pública i tenen com a objectiu afavorir la mobilitat en transport públic. 
 
Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web (www.metrovalencia.es) o cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de twitter en @metrovalencia i en facebook.com/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...