Data
18 de December de 2017

Metrovalencia reforça el dimarts el seu servici per el partit de Lliga entre el Llevant i Leganés

La Línia 3 del metro i la Línia 6 del tramvia tindran servici especial després del partit que comença a les 21.30 hores en el Ciutat de València
 
La parada Estadi del Llevant està situada a les portes de l’estadi

Metrovalencia reforçarà el dimarts el servici de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats que tornen de l’estadi Ciutat de València després d’assistir al partit entre el Llevant Unió Esportiva i Leganés, partit que es jugarà a partir de les 21.30 hores de la Lliga Santander.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el seu servici de la Línia 6 de tramvia (Marítim Serrería-Tossal del Rei), en la que es troba la parada Estadi del Llevant, a les portes de l’estadi, amb la incorporació de tramvies després de la finalització del partit, amb eixides programades, si es complixen els horaris previstos, a les 23.20, 23.25 i 23.36 hores en direcció Doctor Lluch.
 
A més, els aficionats poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 23.35 hores hi haurà un tren especial des de Machado fins a Aeroport, que passarà per l’estació de Benimaclet per a qui vullga realitzar transbord amb el tramvia, a les 23.37 hores.
 
Els reforços programats en Metrovalencia en la xarxa de tramvies tenen capacitat suficient per a assumir els desplaçaments que es produïsquen entre l’afició, atés que els tramvies tenen una capacitat de 300 persones i les unitats de metro de 600 o 750 viatgers, depenent si els trens són de quatre o cinc cotxes, respectivament.
 
Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web (www.metrovalencia.es) o cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de twitter en @metrovalencia i en facebook.com/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...