Data
03 de December de 2022

Metrovalencia reforça el diumenge nit el seu servei amb motiu de la trobada de Lliga entre Llevant UD i Málaga CF

  • La L3 del metro i la L6 del tramvia oferiran servei després del partit, que comença a les 21.00 hores en el Ciutat de València
  • La parada Estadi Ciutat de València està situada a les portes de l’estadi i l’estació de Machado en els voltants

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el diumenge 4 el servei de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats i aficionades, després de la trobada que disputen el Llevant UD i Málaga CF. La trobada es jugarà a partir de les 21.00 hores en l’estadi Ciutat de València.

FGV oferirà servei en la Línia 6 de tramvia (Marítim-Tossal del *Rei), a la qual pertany la parada Estadi Ciutat de València, a les portes de l’estadi, després de la finalització del partit, en direcció a Doctor Lluch i cap a Marítim.

Aquests tramvies passaran per la parada de Ciutat de València a les 22.55 hores i per Benimaclet a les 23.03 hores en direcció Doctor Lluch, i a les 23.02 hores i 23.10 hores, respectivament, cap a Marítim.

A més, els aficionats i aficionades poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 23.10 hores s’ha programat un tren especial des de Machado fins a Aeroport, que passarà per Benimaclet a les 23.12 hores.

Els serveis previstos per Metrovalencia per a aquest esdeveniment formen part dels dispositius especials que realitza l’empresa pública i tenen com a objectiu afavorir la mobilitat en transport públic.

Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web (www.metrovalencia.es) o trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de twitter en @metrovalencia, en facebook.com/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...