Data
03 de December de 2022

Metrovalencia reforça el diumenge nit el seu servei amb motiu de la trobada de Lliga entre Llevant UD i Málaga CF

  • La L3 del metro i la L6 del tramvia oferiran servei després del partit, que comença a les 21.00 hores en el Ciutat de València
  • La parada Estadi Ciutat de València està situada a les portes de l’estadi i l’estació de Machado en els voltants

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el diumenge 4 el servei de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats i aficionades, després de la trobada que disputen el Llevant UD i Málaga CF. La trobada es jugarà a partir de les 21.00 hores en l’estadi Ciutat de València.

FGV oferirà servei en la Línia 6 de tramvia (Marítim-Tossal del *Rei), a la qual pertany la parada Estadi Ciutat de València, a les portes de l’estadi, després de la finalització del partit, en direcció a Doctor Lluch i cap a Marítim.

Aquests tramvies passaran per la parada de Ciutat de València a les 22.55 hores i per Benimaclet a les 23.03 hores en direcció Doctor Lluch, i a les 23.02 hores i 23.10 hores, respectivament, cap a Marítim.

A més, els aficionats i aficionades poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 23.10 hores s’ha programat un tren especial des de Machado fins a Aeroport, que passarà per Benimaclet a les 23.12 hores.

Els serveis previstos per Metrovalencia per a aquest esdeveniment formen part dels dispositius especials que realitza l’empresa pública i tenen com a objectiu afavorir la mobilitat en transport públic.

Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web (www.metrovalencia.es) o trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de twitter en @metrovalencia, en facebook.com/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...