Data
08 de July de 2022

Metrovalencia reforça el servei nocturn el dia 10 per a facilitar la mobilitat en els actes de la Gran Fira de València

  • La pirotècnia Zarzoso dispararà es Castell de Pals a les 23.59 hores en la Plaça de l’Ajuntament
  • Els trens especials tindran com a destinació Rafelbunyol, Avinguda del Cid, Marítim, Aeroport, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda

Metrovalencia reforçarà el servei nocturn el diumenge 10 per a facilitar els nombrosos desplaçaments que es preveuen que existiran en la capital pels actes de la Gran Fira de València, especialment es Castell de Pals que dispararà la pirotècnia Zarzoso a les 23.59 hores en la plaça de l’Ajuntament.

En programar-se aquest espectacle pirotècnic en diumenge, en comptes d’en divendres o dissabte quan el servei nocturn La lluna de Metrovalencia cobreix les necessitats de desplaçaments de les persones usuàries fins a les 3 hores, la Generalitat ha decidit prolongar l’horari comercial del metro i el tramvia perquè els qui s’acosten fins al centre de la ciutat per a gaudir de l’esdeveniment puguen tornar a les seues llars en el transport públic ferroviari.

La prolongació dels horaris dels metros es produiran cap als destins de Rafelbunyol, Avinguda del Cid, Marítim, Aeroport, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda.

Per part seua, el tramvia realitzarà quatre ampliacions horàries, una en la Línia 10 d’Alacant a Natzaret; dos en la Línia 6, una de Beteró a*Marítim i una altra de Marítim a Tossal del Rei; i una altra de Línia 4 de Doctor Lluch a Vicente Andrés Estellés.

S’aconsella a les persones usuàries que s’informen dels horaris amb antelació en la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv i en l’App oficial de Metrovalencia per a conéixer amb exactitud el servei oferit.

Notícies relacionades

21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...