Data
28 de October de 2022

Metrovalencia reforça el servei nocturn per a facilitar el retorn del partit que disputen València CF i Barcelona FC

  • El metro programa diferents circulacions addicionals per el partit que es juga el dissabte les 21.00 hores a Mestalla
  • Les estacions més pròximes són Aragó (L5 i L7) i Facultats (L3 i L9) i des d’Àngel Guimerà hi ha transbord a les L1 i L2

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el dissabte 29 d’octubre el servei nocturn de Metrovalencia amb motiu del partit de la Lliga que disputaran a les 21 hores a Mestalla el València CF i el Barcelona FC.

Encara que el servei denominat “A la lluna de Metrovalencia” permet la circulació en el metro cap a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari; i en el cas del tramvia, cap a Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del *Rei, Marítim, Neptú, Natzaret i Mas del Rosari fins a les 2.30 h, *Metrovalencia incorporarà algunes circulacions addicionals en la franja horària en concloure el partit per a facilita el retorn dels aficionats i aficionades a les seues llars.

Cal recordar que des de l’estació de Aragó, la més pròxima a l’estadi, s’accedeix a les Línia 5 i Línia 7 i que des d’Ángel Guimerà es pot enllaçar amb les Línies 1 i 2.

Des de la també pròxima estació de Facultats-Manuel Broseta es pot pujar a les unitats de les Línia 3 i Línia 9, també amb la possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà.

Respecte al tramvia, les persones usuàries podran desplaçar-se, després del partit, des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i App oficial.

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...