Data
28 de October de 2022

Metrovalencia reforça el servei nocturn per a facilitar el retorn del partit que disputen València CF i Barcelona FC

  • El metro programa diferents circulacions addicionals per el partit que es juga el dissabte les 21.00 hores a Mestalla
  • Les estacions més pròximes són Aragó (L5 i L7) i Facultats (L3 i L9) i des d’Àngel Guimerà hi ha transbord a les L1 i L2

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el dissabte 29 d’octubre el servei nocturn de Metrovalencia amb motiu del partit de la Lliga que disputaran a les 21 hores a Mestalla el València CF i el Barcelona FC.

Encara que el servei denominat “A la lluna de Metrovalencia” permet la circulació en el metro cap a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari; i en el cas del tramvia, cap a Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del *Rei, Marítim, Neptú, Natzaret i Mas del Rosari fins a les 2.30 h, *Metrovalencia incorporarà algunes circulacions addicionals en la franja horària en concloure el partit per a facilita el retorn dels aficionats i aficionades a les seues llars.

Cal recordar que des de l’estació de Aragó, la més pròxima a l’estadi, s’accedeix a les Línia 5 i Línia 7 i que des d’Ángel Guimerà es pot enllaçar amb les Línies 1 i 2.

Des de la també pròxima estació de Facultats-Manuel Broseta es pot pujar a les unitats de les Línia 3 i Línia 9, també amb la possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà.

Respecte al tramvia, les persones usuàries podran desplaçar-se, després del partit, des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i App oficial.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...