Data
12 de December de 2016

Metrovalencia reforçarà el seu servici fins a les 2 hores de la matinada els dies 16 i 17 de desembre pels sopars de Nadal

FGV programa 36 circulacions extraordinàries de les línies 1, 2, 3, 5, 7 i 9 de metro i les línies 4 i 6 de tramvia
 
Els destins seran Seminari, Paterna, Alboraya Peris Aragó, Torrent Avinguda, Marítim Serrería, Aeroport, Doctor Lluch, Tossal del Rei, Vicent Andreu Estellés i Mes del Rosari
 
El dia 15 s’ampliarà el servici de metro fins a la mitjanit per la celebració del Shopening Night

Metrovalencia reforçarà els pròxims dies 16 i 17 de desembre el seu servici fins a les 1:30 hores (pas per Àngel Guimerà per a realitzar transbords), les 1:50 hores (pas per Colón, ja sense possibilitat de transbord amb les Línies 1 i 2 i arribada a destins Seminari i Paterna) i 2:34 hores (arribada de l’últim tren a València Sud des de Seminari) per a facilitar els desplaçaments que es preveuen pels tradicionals sopars d’empresa o d’amics, que s’intensifiquen el cap de setmana abans de Nadal.
 
A més, el dijous dia 15 les línies de metro L-3 i L-5 ampliaran el seu horari fins a la mitjanit amb motiu de la celebració del “Shopening Night”, un esdeveniment de promoció comercial que obri les portes de més de 250 comerços del centre de València fora de l’horari comercial habitual, concretament des de les 20:00 fins a les 24:00 hores.
 
Estos servicis especials forma part de les noves iniciatives proposades per la Conselleria d`Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix la consellera María José Salvador i que tenen com a objectiu millorar el servici que presten Metrovalencia i el TRAM d’Alacant, entre en les que es contempla incrementar els servicis nocturns de metro i tramvia per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.
 
Les nits del 16 i 17, les línies de metro 1, 2, 3, 5, 7 i 9 i les de tramvia 4 i 6 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir als dites sopars puguen tornar als seus llars amb comoditat i rapidesa sense haver de conduir els seus vehicles privats.
 
En total seran 36 circulacions extraordinàries amb destinació a Seminari, Paterna, Alboraya Peris Aragó, Torrent Avinguda, Marítim Serrería, Aeroport, Doctor Lluch, Tossal del Rei, Mes del Rosari i Vicente Andrés Estellés. D’eixos 36 servicis especials, 21 seran de metro i 15 de tramvia.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...