Data
31 de May de 2019

Metrovalencia rep la visita dels alumnes de les Escoles de San José de València  

L’activitat forma part del programa educatiu que organitza FGV a través de Metroescola
Els  escolars i professors han recorregut el Lloc de Comandament, els tallers i els trens que presten servei en la xarxa de metro

 Metrovalencia ha rebut una nova visita corresponent al programa Metroescola, iniciativa que obri les instal·lacions de la xarxa de metro i tramvia als escolars de la província de València. 

 
En esta visita, un grup de 20 alumnes i els seus professors d’Educació Especial Específica de Secundària de les Escoles San José de València s’ha desplaçat des de l’estació de Campanar fins a la de València Sud, seu de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).
 
L’objectiu d’estes visites és que els escolars coneguen el funcionament de la xarxa i els beneficis de l’ús del transport públic.
 
La visita ha començat en l’estació de Campanar  de Metrovalencia per a desplaçar-se amb metro fins a València Sud, seu de FGV, on se’ls ha explicat què és i què fa l’empresa, com funciona, el tipus d’estacions i parades amb les quals compta i els trens i tramvies de què disposa.
 
Metroescola està dirigit als escolars pertanyents al cicle de Primària. Estes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació dels alumnes i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenvolupament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.
 
En el seu recorregut per les instal·lacions de FGV, han visitat el Lloc de Comandament per a conéixer el sistema de funcionament i control de la circulació de trens i tramvies per la xarxa, el sistema de seguretat de l’empresa i el centre d’atenció al viatger. 
 
Després de visitar el taller i conéixer el procés de manteniment dels trens, han pujat a una de les unitats en servei per a conéixer com funciona i les seues característiques.

Notícies relacionades

21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...