Data
26 de June de 2017

Metrovalencia va desplaçar a més de 42.000 usuaris en la nit de Sant Joan

Eugenia Viñes, Les Arenes, Grau-Canyamelar, Dr. Lluch i Marina Reial Joan Carles I van ser les parades més utilitzades
 
El dispositiu previst per Metrovalencia va permetre mantindre en funcionament totes les línies a pesar de les parades convocats en el tramvia

Metrovalencia va transportar a 42.079 viatgers amb metro i tramvia durant la nit de Sant Joan, a l’oferir servici ininterromput entre el dia 23 i el 24 per a facilitar els nombrosos desplaçaments que s’han produït en direcció a les platges del Districte Marítim de València.
 
El servici es va prestar amb total normalitat i els desplaçaments en direcció a la platja van registrar la major afluència de viatgers durant les primeres hores de la nit.
 
Per línies, la Línia 4 (Mes del Rosari/Doctor Lluch) va ser la més utilitzada entre les 21 h del dia 23 i les 5 h del dia 24; seguida de la Línia 1 (Bétera/Villanueva de Castellón); la Línia 3 (Rafelbunyol/Aeroport); la Línia 2 (Llíria/Torrent Avinguda); la Línia 6 (Tossal del Rei/Marítim Serrería); la Línia 5 (Torrent Avinguda/Aeroport); la Línia 8 (Marítim Serrería/Marina Reial Joan Carles I), la Línia 7 (Marítim Serrería/Torrent Avinguda); i la Línia 9 (Alboraya Peris Aragó/Riba-roja de Túria).
 
Les parades de tramvia que han tingut més tràfic han sigut les d’Eugenia Viñes, Les Arenes, Doctor Lluch i Marina Reial Joan Carles I, mentres que les estacions de metro més utilitzades han sigut Colón, Xàtiva, Marítim-Serrería, Benimaclet i Empalme, estes tres últimes de transbords entre les línies de metro i tramvia.
 
Les línies de tramvia en direcció a la platja es van reforçar per a oferir freqüències competitives des de les 22 a les 00:00 hores. A partir de la mitjanit, les freqüències se van anar adaptant a les necessitats de les distintes franges horàries i als servicis mínims decretats per la Direcció General de Treball per les aturades dels maquinistes del tramvia. Pel que fa al metro, totes les línies van oferir servicis especials durant la nit, però amb diferents freqüències i destins.
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...