Data
23 de January de 2017

Representants de l´Ajuntament de La Pobla Vallbona s´entrevisten amb la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana

En la trobada aborden els problemes relacionats entre aquest municipi del Camp de Túria i la Línea 2 de Metrovalencia 

El director gerent de FGV ha deixat clara “la voluntat política perquè millore el servei i les freqüències, especialment en hores punta”

L’alcalde de La Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia i Tamarit i el director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, han mantingut una reunió a la seu de l’empresa pública, en què han abordat problemes i aspiracions dels veïns amb els serveis i freqüències de la Línia 2 de Metrovalencia.

En la reunió, han estat presents, juntament amb l’alcalde i el director de FGV, Regina Llavata, regidora de Serveis Socials; i Juan Aguilar, regidor d’Urbanisme. A més del director de FGV, han assistit el director de Metrovalencia, José Ferri; i el director de l’Àrea Tècnica, José Pla.

Els representants municipals de La Pobla de Vallbona han exposat algunes aspiracions perquè es millore el servei de Metrovalencia en allò que afecta als veïns del municipi que viatgen amb les unitats de FGV.

Ángel García de la Bandera ha fet partícips a l’alcalde i als regidors de La Pobla sobre la situació que afecta FGV quant a limitacions pressupostàries –derivades de les restriccions imposades pel govern central-, que condicionen les inversions i la mateixa prestació dels serveis públics amb la qualitat òptima a la qual aspira l’empresa pública.

El director gerent de FGV ha deixat clara “la voluntat política perquè millore el servei i les freqüències, especialment en hores punta”. García de la Bandera ha explicat els problemes que s’arrosseguen com a conseqüència de les constriccions que afecten tot el sector públic. “No obstant això, enguany s’abordarà un nou estudi d’horaris i serveis per a ajustar la demanda, optimitzant els recursos de què disposem”. L’estudi de mobilitat determinarà les futures inversions.

El director gerent de FGV ha comunicat els representants de La Pobla que l’Autoritat Metropolitana del Transport ha demanat recursos al govern central. Pel que respecta a altra classe de millores en les infraestructures, José Ferri i José Pla, amb els plànols de l’àrea a la vista, han exposat el pla de millores que s’està aplicant en els baixadors de Metrovalencia. En el cas de La Pobla de Vallbona, a més de la cancel·ladora existent, s’estudia instal·lar una màquina expenedora de títols, com algunes altres millores referides a l’accessibilitat, seguretat i coordinació amb l’ajuntament de La Pobla.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...