Data
10 de April de 2017

TRAM d’Alacant amplia els horaris de les Línies 2, 3 i 4 durant la Setmana Santa

A més, els últims trens de la Línia 1 prolongaran el seu recorregut des de Benidorm fins a Estels
 
61 tramvies cobriran els servicis especials programats per als dies 12, 13 i 14 d’abril
 
FGV facilita l’accés i tornada en transport públic als que acudisquen a les processons de la capital

TRAM Metropolità d’Alacant amplia a partir del dimecres 12, i fins al divendres 14 d’abril, els horaris dels tramvies de les Línies 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig), L-3 (Luceros-El Campello) i L-4 (Luceros-Plaza La Corunya) per a afavorir la mobilitat dels ciutadans durant la Setmana Santa. A més, els últims trens de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) que ixen de Benidorm no acabaran el seu trajecte en Poble Espanyol, com fan habitualment, sinó que prolongaran el seu recorregut fins a Estels, com en la resta del dia, però amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta.
 
Estos servicis especials formen part de les mesures impulsades per la Conselleria d´Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador per a millorar l’atenció i el servici que es presta des de FGV als usuaris de Metrovalencia i TRAM d’Alacant i apostar per un transport públic sostenible i de qualitat.
 
L’objectiu de FGV és facilitar als seus usuaris un transport públic ràpid i còmode perquè puguen accedir a la capital alacantina i assistir a les processons que se celebren en el centre fins a la matinada, sense necessitat d’agafar el cotxe. En total, TRAM habilitarà 61 tramvies especials en les tres jornades, a banda de l’esmentada prolongació del recorregut de tres combois de la Línia 1.
 
Els pròxims dies 12, 13 i 14 del present mes, a més dels tramvies del servici ordinari que presta FGV, s’habilitaran circulacions extraordinàries de la Línia 2 des d’Estels fins a Sant Vicent del Raspeig des de les 22:08 h fins a les 02:18 hores, i en el trajecte invers des de les 22:42 a les 2:48 hores.
 
En la Línia 3, els servicis especials d’Estels cap al Campello començaran a les 21:49 h i conclouran a les 3:18 hores, mentres que des del Campello cap a la capital s’iniciaran a les 21:12 h i acabaran a les 00:11 hores.
 
En la Línia 4, les unitats programades començaran el seu servici des d’Estels cap a Plaça La Corunya a les 22:59 h i cessaran la seua activitat a les 1:59, mentres que en el recorregut contrari serà des de les 23:02 h fins a les 2:28 hores.
 
Quant a la Línia 1, els trens que prolongaran el seu recorregut fins a Estels seran els que partisquen de Benidorm a les 22:35, 22:55 i 23:25 hores.
 
D’esta manera, TRAM vol que els veïns i turistes d’Alacant puguen utilitzar els seus servicis i evitar embossos i problemes d’aparcament que afecten el centre d’Alacant, tant per l’afluència de públic durant estos dies com pels diferents talls de tràfic que es produïxen en els principals carrers i avingudes de la capital alacantina.
 
FGV recorda a tots els usuaris que es pot obtindre més informació en el telèfon d’informació 900 72 04 72 i en la web www.tramalicante.es. Els usuaris poden trobar tota la informació sobre estos servicis especials.

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...