Data
27 de July de 2018

TRAM d’Alacant facilita l’accés al Low Festival de Benidorm les nits del 27 i 28 de juliol amb el Tramnochador

FGV reforça els serveis nocturns del Tramnochador el divendres i dissabte per a facilitar els desplaçaments a l’esdeveniment musical

Els viatgers que es desplacen en AVE fins a Alacant poden enllaçar amb Benidorm des de l’estació de Mercat
 

TRAM d’Alacant facilita l’accés al Low Festival de Benidorm que se celebra este cap de setmana, del 27 al 29 de juliol, en la Ciutat Esportiva “Guillermo Amor” d’esta localitat.  

D’esta manera, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), i malgrat el tancament de l’estació de Luceros per obres, manté l’ampliació prevista dels serveis nocturns del Tramnochador el divendres i dissabte nit, per a facilitar l’accés i eixida del públic que acudix a este festival. 
 
Com a conseqüència dels treballs de reparació de l’estructura de l’ascensor de l’estació de Luceros esta instal·lació estarà tancada. Els trens des d’Alacant en direcció a Benidorm tenen el seu origen i destinació en Mercat, estació més pròxima a Luceros. 
 
Els viatgers que arriben en AVE a Alacant, i mentres que no s’òbriga al públic Luceros, poden realitzar de manera gratuïta el recorregut entre Mercat i Benidorm, gràcies a l’acord existent entre FGV i RENFE. 
 
L’estació de FGV a Benidorm, enllaç de les línies que comuniquen amb Alacant (Línia 1) i Dénia (Línia 9), està situada a poc més de cinc minuts del recinte que acull les actuacions previstes.
 
El Tramnochador i El Mussol dels Marines són els serveis nocturns del TRAM d’Alacant durant els caps de setmana entre el 6 de juliol i l’1 de setembre. D’esta manera, FGV dóna servei a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis. 
 
El Tramnochador oferix servei durant tota la nit entre Alicante i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. 
 
El Mussol dels Marines, unix Benidorm i Dénia els divendres i dissabte de l’estiu, amb la particularitat que el servei ferroviari es realitza entre Benidorm i Calp, des d’on contínua el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, amb motiu de les obres de condicionament de la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.
 
Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de la franges horàries, per este motiu s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalicante.es i en el telèfon gratuït de Informació i atenció al client (900 72 04 72). 
 
 

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...