Data
27 de February de 2020

TRAM d’Alacant modifica este cap de setmana el servici entre Olla d’Altea i Calp per treballs tècnics en el pont del Mascarat

Durant eixes dos jornades el trajecte es realitzarà amb autobús entre estes dos estacions de 6 a 14 hores
 
Està previst instal·lar  un equip de monitorització que permetrà disposar d’un sistema de control d’esta infraestructura centenària

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servici d’autobús entre les estacions d’Olla d’Altea i Calp, els dies 29 de febrer  i 1 de març, entre les 6 i les 14 hores, amb motiu dels treballs  previstos en el pont del Mascarat, que obliguen a tancar a la circulació ferroviària este tram de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Com a conseqüència d’esta modificació, el servici d’autobús que actualment funciona entre Calp i Dénia, per motiu de les obres de modernització de la Línia 9, es prolongarà entre les 6 i les 14 hores d’eixos dos dies fins a Olla d’Altea. La parada provisional quedarà situada en la mateixa estació.

FGV té previst completar durant estos dos dies la instal·lació d’un equip de monitorització del pont del Mascarat que,  partir d’un programari de gestió de dades i alarmes, permetrà disposar d’un sistema de control del comportament de l’estructura, d’este pont més que centenari. El viaducte del Mascarat va ser rehabilitat fa pocs anys per part de l’empresa pública com a part del procés de renovació del tram Altea-Calp.

Este sistema de control s’instal·larà també en altres ponts de la xarxa ja rehabilitats com el situat sobre el riu Algar i el de Santa Anna sobre el barranc del Quisi.

Estes actuacions formen part de què està duent a terme la Generalitat, a través de FGV,  en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant per a millorar la qualitat i homogenizar les condicions del servici entre Alacant i Dénia.   

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...