Data
08 de June de 2018

TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores amb motiu de la Desfilada del Ninot

Un total de 57 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Luceros amb Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Plaça de La Corunya


FGV incrementa la seua oferta de places el cap de setmana amb tramvies dobles per a facilitar l’accés a la mascletà 

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte servei especial nocturn fins a les 3 hores de la matinada per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de la Desfilada del Ninot. Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir puguen tornar amb comoditat i rapidesa, sense haver de conduir els seus vehicles privats. 

FGV programa per segona vegada i amplia este servei especial nocturn en els fins de setmanes previs als dies principals de festes. D’altra banda, com altres anys, els tramvies aniran a composició doble durant l’horari de les mascletades del cap de setmana per a duplicar les places.
 
Este servei especial forma part de les iniciatives proposades per la Conselleria de Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix la consellera María José Salvador i que tenen com a objectiu millorar el servei que presta el TRAM d’Alacant, entre en les que es contempla incrementar els horaris nocturns de tramvia per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.
 
En total, seran 57 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb les destinacions habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que més serveis oferisca, ja que tindrà 26 circulacions, tretze per cada sentit. De Luceros partirà el primer tramvia especial a les 22.08 hores i l’últim a les 2.18 hores. De San Vicent, el primer ho farà a les 22.42 hores i l’últim a les 2.48 hores.
 
La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà deu trajectes d’anada i sis de tornada, 16 en total. El primer tramvia eixirà de Luceros a les 22.19 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.18 hores. De tornada, el primer partirà d’el Campello a les 21.42 hores i l’últim serà de les 00.11 hores.
 
Entre estos tramvies es trobaran les tres últimes circulacions que partixen de Benidorm (22:35: 22:55 i 23:25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge en Poble Espanyol, i que el dissabte continuaran la seua marxa fins a Luceros amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.
 
La Línia 4 (Luceros-Plaza La Corunya) posarà en marxa quinze tramvies, set unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 22.59 hores des de Luceros i l’últim a les 1.59 hores. Des de Plaça La Corunya hi haurà huit circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’última a les 2.28 hores.
 
Cal ressenyar que els serveis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els horaris, els usuaris poden consultar en les estacions i parades de TRAM d’Alacant, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.es.

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...