Data
01 de March de 2019

TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn fins a les 3 hores el dissabte de Carnestoltes  

Un total de 41 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Luceros amb Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Plaza La Coruña

 La primera circulació addicional partirà d’El Campello a les 21.12 hores amb destinació Luceros i l’últim a les 3.24 hores en sentit contrari
 

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte dia 2 de març servei especial nocturn fins aproximadament les 3 hores de la matinada per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de les desfilades i festes de Carnestoltes. Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a estes festes puguen tornar amb comoditat.

Este servei especial forma part de les iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix la consellera María José Salvador i que tenen com a objectiu millorar el servei que presta el TRAM d’Alacant, entre les que es contempla incrementar els serveis nocturns de tramvia per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.
 
En total, seran 41 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb les destinacions habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que més serveis oferisca, ja que tindrà 16 circulacions, huit per cada sentit. De Luceros partirà el primer servei especial a les 22.08 hores i l’últim a les 1.45 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.38 hores i l’últim a les 2.16 hores.
 
La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà huit trajectes d’anada i sis de tornada, 14 en total. El primer eixirà de Luceros a les 23.53 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.24 hores. De tornada, el primer partirà d’El Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 0.15 hores.
 

Notícies relacionades

13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...
09 - 05 - 2024

Metrovalencia avança diumenge que ve 12 l’inici del servici amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats

El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de...
08 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Dia Màgic by FIMI

Del 10 al 12 de maig se celebra el certamen de moda de comunió i cerimònia La freqüència de pas...