Data
13 de June de 2019

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores amb motiu de l’Entrada de Bandes

Un total de 59 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Luceros amb Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Plaça La Corunya
 
FGV incrementa també la seua oferta de places el cap de setmana amb tramvies dobles per a facilitar l’accés a la mascletà de Luceros

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte 15 de juny un servici especial nocturn, aproximadament fins les 3 hores de la matinada, per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de l’Entrada de Bandes.
 
Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a esta activitat festiva puguen tornar a les seues amb comoditat, sense haver d’utilitzar els seus vehicles privats.
 
FGV programa este servici especial nocturn en els fins de setmanes previs als dies principals de festes de Fogueres. Al seu torn, com altres anys, els tramvies aniran a composició doble durant l’horari de les mascletades del cap de setmana, per a duplicar les places i oferir així major comoditat als usuaris. Esta circumstància es repetirà els dies laborals 17, 18 i 19, jornades prèvies als principals dies de festes.
 
En total, seran 59 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb els destins habituals de les línies i el trajecte contrari. La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que més servicis oferisca, ja que tindrà 26 circulacions, tretze per cada sentit. De Luceros partirà el primer servici especial a les 22.08 hores i l’últim a les 2.18 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.42 hores i l’últim a les 2.48 hores.
 
La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà onze trajectes d’anada i set de volta, 18 en total. El primer eixirà de Luceros a les 21.49 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.18 hores. De tornada, el primer partirà de Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 00.11 hores.
 
Entre estos combois es trobaran les tres últimes circulacions que partiran de Benidorm (22:35: 22:55 i 23:25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge en El Campello, i que el dissabte continuaran el seu marxa fins a Luceros amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.
 
La Línia 4 (Luceros-Plaza La Corunya) posarà en marxa quinze circulacions, set unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 22.59 hores des de Luceros i l’últim a les 1.59 hores. Des de Plaça La Corunya hi haurà huit circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’última a les 2.00 cap a Luceros i a les 2.28 hores amb destí final Lucentum.
 
Cal ressenyar que els servicis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM d’Alacant, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalacant.es
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...