Data
15 de June de 2018

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores per l’Entrada de Bandes

Un total de 57 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Luceros amb Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Plaça La Corunya
 
FGV incrementa la seua oferta de places el cap de setmana amb combois dobles per a facilitar l’accés a les mascletà de Luceros

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte un servici especial nocturn fins a les 3 hores de la matinada per a facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de l’Entrada de Bandes. Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a estes festes puguen tornar als seus llars amb comoditat i rapidesa, sense haver de conduir els seus vehicles privats.
 
FGV programa per segona vegada i amplia este servici especial nocturn en els fins de setmanes previs als dies principals de festes. D’altra banda, igual que en altres anys, els tramvies aniran a composició doble durant l’horari de les mascletades del cap de setmana, per a duplicar les places i oferir així major comoditat als usuaris.
 
Este servici especial forma part de les iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix la consellera María José Salvador, que tenen com a objectiu millorar el servici que presta el TRAM d’Alacant. Entre estes mesures es preveu incrementar els servicis nocturns de tramvia, per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.
 
En total, seran 57 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb els destins habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que més servicis oferisca, ja que tindrà 26 circulacions, tretze per cada sentit. De Luceros partirà el primer servici especial a les 22.08 hores i l’últim a les 2.18 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.42 hores i l’últim a les 2.48 hores.
 
La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà deu trajectes d’anada i sis de volta, 16 en total. El primer eixirà de Luceros a les 22.19 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.18 hores. De tornada, el primer partirà d’El Campello a les 21.42 hores i l’últim serà de les 00.11 hores.
 
Entre estos combois es trobaran les tres últimes circulacions que partixen de Benidorm (22:35: 22:55 i 23:25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge en El Campello, i que el dissabte continuaran el seu marxa fins a Luceros amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.
 
La Línia 4 (Luceros-Plaza La Corunya) posarà en marxa quinze combois, set unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 22.59 hores des de Luceros i l’últim a les 1.59 hores. Des de Plaça La Corunya hi haurà huit circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’última a les 2.28 hores.
 
Cal ressenyar que els servicis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.es
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...