Data
08 de February de 2018

TRAM d’Alacant oferirà servici especial nocturne fins a les 3 hores el dissabte de Carnestoltes

Un total de 41 tramvies de les Línies 2, 3 i 4 connectaran Estels amb Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Plaça La Corunya
 
El primer comboi partirà d’El Campello a les 21.12 hores amb destí Estels i l’ultime a les 3.15 hores en direcció inversa

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte dia 10 de febrer un servici especial nocturn fins a les 3 hores de la matinada per a facilitar els desplaçaments massius que es preveuen per la ciutat amb motiu de les desfilades i festes de Carnestoltes. Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir a estes festes puguen tornar als seus llars amb comoditat i rapidesa, sense haver de conduir els seus vehicles privats.
 
Este servici especial forma part de les noves iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitagte, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix la consellera María José Salvador i que tenen com a objectiu millorar el servici que presta el TRAM d’Alacant, entre les que es contempla incrementar els servicis nocturns de tramvia per a ampliar l’oferta a un nombre més gran d’usuaris.
 
En total, seran 41 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb els destins habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que més servicis oferisca, ja que tindrà 16 circulacions, huit per cada sentit. D’Estels partirà el primer servici especial a les 22.08 hores i l’últim a les 1.45 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.38 hores i l’últim a les 2.16 hores.
 
La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà huit trajectes d’anada i sis de volta, 14 en total. El primer eixirà d’Estels a les 23.53 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.15 hores. De tornada, el primer partirà d’El Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 0.15 hores.
 
Entre estos combois es trobaran les tres últimes circulacions que partixen de Benidorm (22:35: 22:55 i 23:25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge en Poble Espanyol, i que el dissabte continuaran el seu marxa fins a Estels amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.
 
La Línia 4 (Luceros-Plaza La Corunya) posarà en marxa onze combois, cinc unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 23.05 hores des d’Estels i l’últim a les 1.35 hores. Des de Plaça La Corunya hi haurà sis circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’última a les 2.06 hores.
 
Cal ressenyar que els servicis especials no efectuaran parada en el baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM, en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.es
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...