Data
03 de April de 2018

TRAM d’Alacant oferix des de l’1 d’abril un nou títol 24 hores i sense límit de viatges per 12,20 euros

La modificació de tarifes no inclou cap increment sobre els preus actuals i manté els descomptes per a determinats col·lectius FGV ha establit que el suplement per viatjar sense títol de transport passa de 50 a 100 euros

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) posarà a la venda, a partir de l’1 d’abril, en la xarxa del TRAM d’Alacant un nou títol de transport que amb el nom de “24 h” permet realitzar un número il·limitat de viatges durant eixe període de temps.   

“Este nou títol, vàlid durant 24 hores naturals, s’oferta a 12,2 euros i té com a objectiu atendre la demanda dels nombrosos turistes que utilitzen en conjunt la xarxa que unix Alacant i Dénia” ha explicat el director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordà. 
 
“24h” es carrega en una targeta anònima de venda en les taquilles ateses, el suport té un cost d’un euro, i és vàlid per a una sola persona. 
 
La modificació de tarifes que permet el llançament d’este nou títol no afecta el preu dels altres en vigor en el TRAM d’Alacant, que mantenen el seu preu, sense cap variació, igual que els descomptes que s’apliquen amb les targetes Mobilitat, Gent Major, famílies nombroses i monoparentals. 
 
“A més, FGV posarà en funcionament al llarg del mes d’abril la nova targeta Bo 10 Jove, destinada a menors de 30 anys, inclusivament, que oferix un descompte del 15% sobre el bo de 10 viatges” ha destacat Sánchez Jordán.
 
Increment dels suplements per viatjar sense títol de transport en FGV
 
La nova regulació tarifària determina que FGV incrementarà i homogeneïtzarà, també a partir de l’1 d’abril, els imports del suplement per viatjar sense títol de transport vàlid en Metrovalencia i TRAM d’Alacant a 100 euros.
 
Actualment el suplement establit és de 50 euros. Les noves tarifes inclouen una reducció per pagament immediat, dins dels 15 dies naturals, d’un 50%.
 
FGV ha pres la decisió d’incrementar este import com a mesura dissuasòria per a combatre el frau, especialment en les zones tramviàries i trams oberts.  
 

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...