Abonament Temporal Jove gratuït Condicions d’ús

Característiques del “Abonament Temporal Jove gratuït”

 • És un títol unipersonal denominat “Abonament Temporal Jove gratuït” vàlid per a viatjar per les zones de Metrovalencia, MetroBus i EMT sense límit de viatges, per a menors de 31 anys, fins al 31 de juliol de 2023.
 • L’ampliació de la gratuïtat fins al 31 de juliol es renova de manera automàtica.
 • L’abonament es carrega en una targeta anònima de cartó però és personal i intransferible atès que ha d’anar associada a un document d’identitat, DNI, NIE o passaport.
 • És gratuït, tant l’abonament com el suport de cartó.
 • Per a la seua obtenció fa falta posseir un document d’identitat en vigor.
 • En sol·licitar la cita prèvia, s’haurà de triar el lloc de recollida de l’abonament.
  • Es poden arreplegar les targetes d’altres persones sempre que la persona que acudisca porte els codis i els DNI originals.

Tràmit de cita prèvia per a l’obtenció de l’Abonament Temporal Jove gratuït:

Demana la teua cita prèvia en este enllaç >>>

Instruccions:

 • Selecciona el centre o estació de recollida, el dia i l’hora de la teua cita previa. Per a la recollida del teu Abonament Temporal Jove gratuït has d’acudir amb el document identificatiu i el resguard de la teua cita (imprès o digital).
 • Pot anar a arreplegar-ho una persona diferent a la sol·licitant sempre que porte el document original i el resguard de la cita (imprès o digital). Per a la recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït amb número de SIP cal presentar, a més, el llibre de família.

Condicions aplicables a l’Abonament Temporal Jove gratuït

 • Per a viatjar en la xarxa de Metrovalencia, MetroBus i EMT és necessari validar-la abans d’accedir al tren o tramvia i autobús.
 • A requeriment del personal d’FGV, la persona titular haurà de mostrar el corresponent document d’identitat, DNI, NIE o passaport.
 • La manipulació fraudulenta o l’ús indegut de l’abonament, així com el seu ús per una persona diferent del seu titular, seran sancionats d’acord amb la normativa vigent.
 • En cas de pèrdua, robatori o mal funcionament de l’abonament no imputable a la persona titular (trencament, deterioració, etc.), podrà sol·licitar un nou abonament tornant a sol·licitar cita prèvia en la pàgina web.

FGV l’informa que és responsable del tractament de les dades facilitades amb les finalitats indicades. La legitimació del tractament està basada en Llei 6/2011, d’1 d’abril, de Mobilitat de la Comunitat Valenciana i les competències legals atribuïdes a FGV. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra pàgina web o bé sol·licitant-la per correu electrònic en: lopdweb_fgv@gva.es.

Drets: Podrà accedir, rectificar i suprimir les dades facilitades, així com exercir altres drets, tal com s’explica en la informació addicional que podrà veure en la web d’FGV o bé enviant una sol·licitud per escrit, acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI, a la següent adreça: FERROCARRILS DE LA GENERALITAT VALENCIANA – LOPD RECLAMACIONS Partida Xirivelleta, S/N – 46014 València.

Centres habilitats per a l’emissió i recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït, sempre amb cita prèvia

Centres habilitats per a l’emissió i recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït, sempre amb cita prèvia
Estació Obert
Centre d’Atenció al Client de Benimaclet Laborables
Colón Laborables
Punt del Client d’Empalme Laborables
Punt del Client d’Àngel Guimerà Laborables
Punt del Client de Mislata Laborables
Espai del Client Alacant Laborables, dissabtes i festius
Xàtiva Laborables, dissabtes i festius