Data
01 de September de 2016

El Mussol dels Marines del TRAM prestarà este cap de setmana els seus últims servicis nocturns de l’estiu

El divendres 2 i el dissabte 3 conclouen els desplaçaments a la nit des de Benidorm fins a Dénia

FGV presta estos servicis especials per a garantir el servici públic en les principals zones d’oci

El Mussol dels Marines, el servici nocturn en els caps de setmana de la Línia 9 del TRAM d’Alacant que unix Benidorm i Dénia, oferirà els seus últims servicis demà divendres i passat dissabte, 2 i 3 de setembre, respectivament. El Mussol dels Marines realitza parades a Benidorm, Disc Benidorm, Camí Coves L’Alfàsdel Pi L’Albir, Altea, Garganes, Cap Negret, Olla d’Altea,´Calp, Benissa, Teulada, Gata de Gorgos, La Xara, Alqueries i Dénia. Dénia.

Este servici nocturn, que es va recuperar el passat any, es presta amb la finalitat d’oferir una alternativa al vehicle privat i afavorir la mobilitat entre unes poblacions que destaquen pel seu enorme potencial turístic. De fet, gràcies a ell, FGV atén les necessitats de transport de les principals zones d’oci i diversió de les comarques de les Marines a què els veïns i turistes solen acudir en les nits d’estiu.

TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar un vehicle propi.

Enguany, el servici nocturn d’El Mussol dels Marines ha combinat els trens que circulen entre Benidorm i Calp amb els autobusos alternatius que s’han habilitat entre Calp i Dénia com a conseqüència de la interrupció de la circulació ferroviària a causa de l’estat de la via i fins que concloguen les obres d’adequació del tram. L’empresa pública ja ha planificat una sèrie d’actuacions en esta infraestructura per a adequar-la als estàndards de qualitat, confort i seguretat de la resta de la xarxa de FGV.
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...