Data
23 de April de 2018

El nou Bono 10-Jove del TRAM d’Alacant comença a comercialitzar-se a partir del 24 d’abril

Se oferix un 15% de descompte als clients de fins a 30 anys sobre la Targeta Tuin a València i el Bono 10 a Alacant

En els casos dels famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s’acumula al del 20% (generals) o el 50% (especials)

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) comença a comercialitzar a partir del 24 d’abril la seua nova Targeta Jove. Esta nova targeta personalitzada permet que els jóvens, de fins a 30 anys inclusivament, disfruten d’un 15% de descompte sobre la targeta portamonedes TuiN en Metrovalencia i el bo de 10 viatges en el TRAM d’Alacant. 

En els casos dels famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s’acumularà al del 20% (generals) o el 50% (especials) que disfruten els seus membres.
 
El director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordà ha explicat que “esta iniciativa forma part dels mesures impulsades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Publiques i Vertebració de Territori que dirigix María José  Salvador per a millorar l’atenció i el servici que és presta per part de FGV als usuaris de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, per mitjà de la promoció i fidelització de l’ús del transport públic entre els mes jóvens”.
 
El públic objectiu de la targeta son els persones de fins a 30 anys d’edat, sense edat mínima. A València suposa un 45% dels usuaris del metro i tramvia i a Alacant un 12% (el percentatge és menor per no incloure els usuaris exclusius de la Zona TAM, que ja disposen de descomptes a través d’altres títols).
 
“La nova Targeta Jove és carrega en una targeta sense contacte personalitzada, amb un disseny específic per a cada explotació, que és pot sol·licitar en els Espais i Punts del Client en Metrovalencia i en els estacions servides del TRAM d’Alacant” hi ha assenyalat Sánchez Jordà.
 
A Alacant la targeta és denomina Bono-10 JOVE, amb un descompte del 15% sobre el Bono-10, títol propi del TRAM d’Alacant, que permet realitzar 10 viatges per la combinació zonal triada (excepte Zona TAM Metropolitana). Del preu actual per a una zona, 7,60 euros, és passa a 6,50 euros; del cost de dos zones, 14 euros, és passa a 11,90 euros, i així successivament amb la resta de zones, aplicant el 15% de descompte.
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...