Data
20 de July de 2016

El President Ximo Puig recorre el tram entre Altea i Calp de la Línia 9 del TRAM d’Alacant

Uncategorized

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha realitzat una visita al tram Altea-Calp de la Línia 9 del Tram d’Alacant per a comprovar el resultat de les obres de renovació realitzades en este tram. En el transcurs d’este recorregut ha anunciat que la Generalitat proposarà “un major avanç en el camí del tren fins a Dénia” en els Pressupostos de la Generalitat de 2017.

Visita President Ximo Puig a Altea. TRAM de Alicante.El cap del Consell ha afirmat que esta actuació en el tram Altea-Calpe, en la que s’han invertit al voltant de nou milions d’euros, i la licitació d’una nova actuació en la zona, valorada en quatre milions, demostren “el compromís de la Generalitat amb les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa”.

En paral·lel a estos projectes, el President ha insistit en el fet que el Consell continuarà defenent “públicament i amb tota la contundència” que el pròxim Govern d’Espanya assumisca la reivindicació del Tren de la Costa. Puig ha assegurat que esta infraestructura “té una gran rendibilitat econòmica i social” i que, per tant, reclamar-la “no és un capritx”.

En el transcurs de la visita, Puig que ha estat acompanyat per la Consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i el director gerent de FGV, Angel García de la Bandera, ha visitat l’exposició de fotografies de l’extreballador de FGV, Vicent Serrat, sobre les obres realitzades els passats mesos en el tram Altea-Calp de la línia que unix Benidorm i Dénia.

Notícies relacionades

16 - 06 - 2024

Metrovalencia va facilitar la mobilitat de 9,2 milions d’usuaris al maig

El resultat representa el 15,65% més dels viatges realitzats en el mateix període del passat any i 1.254.975 passatgers més...
16 - 06 - 2024

Metrovalencia facilitó la movilidad de 9,2 millones de usuarios en mayo

El resultado representa el 15,65 % más de los viajes realizados en el mismo periodo del pasado año y 1.254.975...
13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...