Data
26 de July de 2017

El TRAM d’Alacant facilita l’accés al Low Festival de Benidorm les nits del 28 i 29 de juliol

FGV reforça els servicis nocturns del Tramnochador el divendres i dissabte per a facilitar els desplaçaments a l’esdeveniment musical

L’estació de destí es troba a menys de cinc minuts a peu de la Ciutat Esportiva “Guillermo Amor”, on se celebren els concerts

Els viatgers que es desplacen en AU fins a Alacant poden utilitzar de manera gratuïta el servici del TRAM d’Alacant fins a Benidorm

TRAM d’Alacant facilitarà l’accés al Low Festival de Benidorm que se celebra aquest cap de setmana, del 28 al 30 de juliol, en la Ciutat Esportiva “Guillermo Amor” d’aquesta localitat. D’aquesta manera, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amplia els servicis nocturns del Tramnochador el divendres i dissabte nit per a facilitar l’accés i eixida del públic que acudeix a aquest festival.

El Low Festival és un esdeveniment musical que durant tres dies acull una àmplia representació de grups i dj’s nacionals i internacionals i que en les seues últimes edicions ha acollit prop de 25.000 persones. Entre els grups confirmats destaquen The Pixies, que actuaran el divendres, Franz Ferdinand, The Hives, i Nada Surf, que encapçalen el cartell la nit del dissabte; així com Mando Diao, Lori Meyers i Fangoria que són els principals del diumenge.

El Tramnochador funciona de manera habitual enguany els divendres i dissabtes entre els dies 30 de juny i el 26 d’agost, permetent connectar a través de les Línies 1, 2, 3 i 4 del TRAM d’Alacant l’estació de Luceros amb les principals zones d’oci nocturn d’Alacant i de la província.

Durant el Low Festival dos tren-TRAM nocturns circularan per la Línia 1 entre l’estació de Luceros i Benidorm la nit del divendres i el dissabte, amb eixida a les 00:25 hores i a la 01:55 hores des del centre de la capital. A més d’aquests dos trens, FGV ha habilitat altres dos composicions en direcció El Campello – Benidorm, amb eixida a les 23:35 hores i 03:40 hores.

En sentit invers, junt amb l’horari normal del Tramnochador també s’ha habilitat dos composicions més amb eixida de Benidorm a les 00:53 hores i a les 05:00 hores. Aquestes composicions tenen parada en diferents localitats de la província com Finestrat, La Vila-joiosa o El Campello i a Alacant, amb enllaç amb la resta de línies.

Al seu torn, el Mussol de Les Marines unirà Benidorm i Dénia el divendres i dissabtes, amb la particularitat que el servici ferroviari es realitzarà entre Benidorm i Calp, des d’on continuarà el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM d’Alacant.

Així mateix, els viatgers que es desplacen fins a Alacant amb l’AU disposen del servici gratuït entre Luceros i Benidorm, a través de la Línia 1 del TRAM d’Alacant, gràcies a l’acord de col·laboració existent entre FGV i Renfe.

Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.tramalicante.es i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de totes les circulacions en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...