Data
26 de July de 2017

El TRAM d’Alacant facilita l’accés al Low Festival de Benidorm les nits del 28 i 29 de juliol

FGV reforça els servicis nocturns del Tramnochador el divendres i dissabte per a facilitar els desplaçaments a l’esdeveniment musical

L’estació de destí es troba a menys de cinc minuts a peu de la Ciutat Esportiva “Guillermo Amor”, on se celebren els concerts

Els viatgers que es desplacen en AU fins a Alacant poden utilitzar de manera gratuïta el servici del TRAM d’Alacant fins a Benidorm

TRAM d’Alacant facilitarà l’accés al Low Festival de Benidorm que se celebra aquest cap de setmana, del 28 al 30 de juliol, en la Ciutat Esportiva “Guillermo Amor” d’aquesta localitat. D’aquesta manera, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amplia els servicis nocturns del Tramnochador el divendres i dissabte nit per a facilitar l’accés i eixida del públic que acudeix a aquest festival.

El Low Festival és un esdeveniment musical que durant tres dies acull una àmplia representació de grups i dj’s nacionals i internacionals i que en les seues últimes edicions ha acollit prop de 25.000 persones. Entre els grups confirmats destaquen The Pixies, que actuaran el divendres, Franz Ferdinand, The Hives, i Nada Surf, que encapçalen el cartell la nit del dissabte; així com Mando Diao, Lori Meyers i Fangoria que són els principals del diumenge.

El Tramnochador funciona de manera habitual enguany els divendres i dissabtes entre els dies 30 de juny i el 26 d’agost, permetent connectar a través de les Línies 1, 2, 3 i 4 del TRAM d’Alacant l’estació de Luceros amb les principals zones d’oci nocturn d’Alacant i de la província.

Durant el Low Festival dos tren-TRAM nocturns circularan per la Línia 1 entre l’estació de Luceros i Benidorm la nit del divendres i el dissabte, amb eixida a les 00:25 hores i a la 01:55 hores des del centre de la capital. A més d’aquests dos trens, FGV ha habilitat altres dos composicions en direcció El Campello – Benidorm, amb eixida a les 23:35 hores i 03:40 hores.

En sentit invers, junt amb l’horari normal del Tramnochador també s’ha habilitat dos composicions més amb eixida de Benidorm a les 00:53 hores i a les 05:00 hores. Aquestes composicions tenen parada en diferents localitats de la província com Finestrat, La Vila-joiosa o El Campello i a Alacant, amb enllaç amb la resta de línies.

Al seu torn, el Mussol de Les Marines unirà Benidorm i Dénia el divendres i dissabtes, amb la particularitat que el servici ferroviari es realitzarà entre Benidorm i Calp, des d’on continuarà el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM d’Alacant.

Així mateix, els viatgers que es desplacen fins a Alacant amb l’AU disposen del servici gratuït entre Luceros i Benidorm, a través de la Línia 1 del TRAM d’Alacant, gràcies a l’acord de col·laboració existent entre FGV i Renfe.

Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.tramalicante.es i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de totes les circulacions en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...