Data
15 de November de 2019

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana obri el termini per a participar en el concurs infantil de dibuix “El teu metro al Nadal”

La convocatòria està oberta als xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys i la data de final de recepció dels originals és el 7 de desembre

Els treballs es poden entregar en els Espais del Client i Punts del Client distribuïts per la xarxa de Metrovalencia 
 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha convocat una nova edició del concurs infantil de dibuix “El teu metro al Nadal”, obert a la participació de tots els xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i 12 anys de la província de València.

El termini d’entrega dels originals està obert i conclourà el pròxim 7 de desembre. Tots aquells que desitgen participar, de manera individual o col·lectiva, podran entregar els originals en els Espais al Client de Xàtiva i Colón de Metrovalencia o en la resta de punts d’atenció al client distribuïts per la xarxa i estacions ateses.
 
Els dibuixos entregats hauran de portar al dors les dades del participant: nom, edat, direcció i telèfon de contacte. La tècnica del dibuix és lliure.
 
Un jurat, compost per treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i professionals de la il·lustració i el disseny, serà l’encarregat de seleccionar un total de cinc dibuixos corresponents als intervals de les edats següents: 3-4, 5-6, 7-8, 9-10, 11-12 anys.
 
També, el mateix jurat es reserva la possibilitat d’entregar un premi o reconeixement de manera col·lectiva a una entitat, col·legi u associació que haja destacat per la seua participació. Els guanyadors rebran un lot de regals a adaptats a les edats de cada un dels premiats.
 
Els originals de tots els participants s’exposaran durant el període nadalenc en l’estació de Colón de Metrovalencia.
 
Els interessats poden ampliar la informació sobre esta activitat en els propis Espais del Client, els Punts del Client de Metrovalencia o a través del seu telèfon 900 461 046. També poden consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es), així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 
 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...