Data
22 de December de 2018

FGV entrega els premis als guanyadors del concurs de dibuix ?El teu TRAM a Nadal?

En l’edició d’esta any han participat prop de 200 xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys de la província d’Alacant

Els dibuixos que han participat estan en exposats el vestíbul de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha entregat els premis del concurs de dibuix “El teu TRAM a Nadal”, dirigit a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys.

Els dibuixos relacionen el Nadal amb el servei de transport que presta el TRAM d’Alacant i en la seua elaboració els participants han pogut utilitzar qualsevol tècnica artística per a la seua creació. 
 
Els guanyadors d’enguany del concurs “El teu TRAM a Nadal” han sigut seleccionats per un jurat integrat per treballadors de FGV. El director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordà, ha sigut l’encarregat d’entregar els premis a Gael Canat en la categoria de 3-4años; Amelíe Roge Toribi en la de 5-6 anys; Juan Fermón en la de 7-8 anys; Laura Traverso Constantín en la de 9-10 anys; i Pedro Fermón en la d’11-12 anys.
 
Esta iniciativa té com a objectiu promoure l’ús del transport públic entre els més menuts, tant en Nadal com en qualsevol data de l’any. Els dibuixos participants estan exposats en el vestíbul de l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant.
 
Betlem en Mercado
 
Com a part de les activitats de Nadal, l’estació de Mercado acull també fins al 7 de gener l’exposició d’un betlem realitzat per l’Associació de Belenistas d’Alacant que representa diferents escenes tradicionals d’este tipus de representacions, com són el naixement de Jesús, l’anunciació als pastors, i la caravana dels Reis Mags. 
 
L’Associació de Belenistas d’Alacant és una entitat sense ànim de lucre, declarada  “d’Utilitat pública” per Orde del Ministeri de l’Interior de 6 de març de 1997 i reconeguda  “d’Interés municipal” el 29 de març de 2010 per acord de la Junta Local de Govern de l’Ajuntament d’Alacant. 
 

Notícies relacionades

17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...
28 - 02 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan Baptista de Torrent

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...