Data
26 de December de 2017

FGV entrega els premis als guanyadors del concurs de dibuix ?El teu TRAM a Nadal?

En l’edició d’esta any han participat més de 200 xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys de la província d’Alacant 

Els dibuixos que han participat estan en exposats el vestíbul de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha entregat els premis del concurs de dibuix “El teu TRAM a Nadal”, dirigit a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys.
 
Els dibuixos relacionen el Nadal amb el servei de transport que presta el TRAM d’Alacant i en la seua elaboració els participants han utilitzat qualsevol tècnica artística per a la seua creació. 
 
Els guanyadors d’enguany del concurs “El teu TRAM a Nadal” en què han participat més de 200 xiquets i xiquetes, seleccionats per un jurat compost per treballadors de FGV, han sigut els següents: Altea Esteve Company en la categoria de 3-4años; Iris Gómez Tebar en la de 5-6 anys; Mirian Rodríguez Esteban en la de 7-8 anys; Pablo Alafaro Caballero en la de 9-10 anys; i Nuria Molina Esteban en la d’11-12 anys.
 
El director de Client i Accessibilitat de FGV, Francesc Romeu, ha sigut l’encarregat d’entregar els premis als cinc guanyadors d’esta iniciativa que té com a objectiu promocionar l’ús del transport públic entre els més menuts, tant en Nadal com en qualsevol data de l’any.
 
Els dibuixos que han participat en esta iniciativa estan exposats en el vestíbul de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant.
 
Betlem en Luceros
 
L’estació de Luceros acull també fins al 7 de gener l’exposició d’un betlem realitzat per l’Associació de Belenistas d’Alacant que representa tres escenes tradicionals d’estes dates, com són el naixement de Jesús l’anunciació als pastors, i la caravana dels Reis Mags. Mags. 
 
La  Associació de Belenistas d’Alacant en col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes d’Alacant i FGV ha instal·lat esta recreació, en el vestíbul de l’estació, en el que s’exhibixen prop de 100 figures i peces artesanals sobre una superfície d’uns tres metres de llarg.  
 
L’esmentada Associació de Belenistas d’Alacant és una entitat sense ànim de lucre, declarada  “d’Utilitat pública” per Orde del Ministeri de l’Interior de 6 de març de 1997 i reconeguda  “d’Interés municipal” el 29 de març de 2010 per acord de la Junta Local de Govern de l’Ajuntament d’Alacant. 
 
 

 

Notícies relacionades

13 - 06 - 2024

El Col·legi Sector Aeri de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro Els 25...
17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
16 - 04 - 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l'Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d'FGV L'exhibició fotogràfica s'inaugura...