Data
12 de June de 2018

FGV finalitza les obres de millora en els tallers de València Sud i Machado

S’han instal·lat noves trapes i passarel·les que permeten ampliar les zones de treball dedicades al manteniment de trens
 
El pressupost destinat a estos treballs que van començar el passat mes d’agost ha sigut de 627.139,55 euros, IVA inclòs

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha finalitzat les obres de millora i ampliació dels tallers de València Sud i Machado de Metrovalencia.
 
Els treballs, que van començar a l’agost de 2017, han comptat amb un pressupost de 627.139,55 euros, IVA inclòs.
 
Esta actuació s’emmarca dins dels treballs de millora previstos en els tallers que desenrotlla l’empresa pública i s’ha realitzat amb l’objectiu d’incrementar la productivitat d’estes instal·lacions, dedicades al manteniment del material mòbil de les línies de metre.
 
Com a part d’esta intervenció en estos tallers s’han adaptat les trapes, les passarel·les i les proteccions col·lectives, i s’han ampliat les naus i instal·lacions, habilitant noves zones de treball. 
 
Amb el condicionament de l’espai físic dels tallers es poden realitzar les revisions de cicle llarg i de cicle curt, reassignant a cada taller una sèrie d’operacions, per a les quals ha sigut necessari adaptar les vies de manteniment i les seues instal·lacions a les noves operacions i a la longitud dels trens de cinc cotxes.
 
La millora permet que en el cas de València Sud ja es puga realitzar el manteniment dels trens de la sèrie 4300 de cinc cotxes, que fins a la data únicament eren tractats en Machado.
 
 
Els tallers de Machado compten amb una superfície coberta de 12.000 m2 i es van posar en servici en 1994, mentres que València Sud està en servici des de principis dels anys 90. Actualment, es desenrotllen labors de reparació i manteniment de les unitats 4300 que donen servici a les diferents línies de metro.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...