Data
18 de May de 2016

FGV i l’ajuntament de Paterna estudien les possibilitats de millora i reordenació dels passos a nivell del municipi

El director gerent de FGV, Ángel García de la Bandera, s’ha reunit amb l’alcalde de Paterna, José Antonio Sagredo
 
L’empresa pública ha iniciat un estudi de totes estes instal·lacions per a realitzar un diagnòstic i plantejar possibles actuacions

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, i l’alcalde de Paterna, José Antonio Sagredo, s’han reunit este matí per a analitzar la situació dels passos a nivell i passos entre andanes de la xarxa de Metrovalencia existents en el terme municipal d’esta localitat de l’Horta.
 
En el transcurs de la reunió, García de la Bandera, ha explicat que “FGV ha iniciat un estudi de tots els passos a nivell i passos entre andanes de la xarxa de Metrovalencia, amb la finalitat de conéixer les seues condicions d’accessibilitat, possibles riscos, usos i característiques”.
 
“A partir d’esta anàlisi, s’establirà un diagnòstic particularitzat de cada pas que, posteriorment, permetrà establir un programa d’inversions en aquells punts que es considere necessari”, hi ha assenyalat el director gerent.
 
Respecte als passos de Metrovalencia existents a Paterna, ambdós representants han acordat col·laborar i intercanviar informació per a realitzar este diagnòstic i establir les actuacions que possibilitarien millorar les condicions d’estos punts de pas o plantejar la seua supressió.
 
Des de l’ajuntament de Paterna s’ha oferit a FGV l’oportunitat de participar en el grup de treball que ha constituït el Consistori, junt amb la Universitat Politècnica de València, per a estudiar i plantejar millores en els passos de la localitat. Amb esta proposta FGV aportaria la seua experiència i coneixements respecte a la gestió de passos a nivell.    
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...