Data
05 de July de 2017

FGV licita el manteniment de la línia aèria, subestacions i estacions del TRAM´d’Alacant

El pressupost inicial és de quasi tres milions d’euros i el contracte tindrà una duració de dos anys, amb possibilitat de dos pròrrogues d’un any cada una
 
El servici a cobrir és en les cinc línies de tramvia, tren-TRAM i tren convencional de FGV en la província

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat el procés de licitació del manteniment de la línia aèria, subestacions i estacions de l’empresa pública en la xarxa del TRAM´d’Alacant per un valor inicial de quasi tres milions d’euros, en concret 2.907.288, IVA inclòs. El contracte a adjudicar tindrà una duració de dos anys, existint la possibilitat de dos pròrrogues d’un any cada una.
 
L’objecte de l’esmentat servici és el d’establir les condicions tècniques i funcionals que han de regir per a la realització dels treballs relatius al contracte de manteniment de la línia aèria de contacte i sistemes associats; les subestacions elèctriques de tracció i centres de transformació associats; les línies d’alta tensió; la línia 2.200 V i centres de transformació associats; les instal·lacions fixes en les estacions subterrànies de TRAM´d’Alacant; la instal·lació elèctrica i il·luminació de baixadors, tallers, estacions i túnels; i determinats sistemes associats del telecomandament d’energia i telecomandament d’instal·lacions fixes.
 
Els servicis a realitzar tindran lloc en la Línia 1, que comunica Estels i Benidorm; en la Línia 2, que unix Estels amb Sant Vicent del Raspeig; en la Línia 3, que enllaça Estels amb El Campello; en la Línia 4, que es desplaça des d’Estels fins a Plaça La Corunya; i en la Línia 9, que discorre entre Benidorm i Dénia.
 
En concret, s’actuarà en els trams Luceros-Benidorm; Sangueta-Puerta del Mar; Lucentum-Holanda-Lucentum; l’accés a Cotxeres i Cotxeres Campello; i en Goteta-Sant Vicent del Raspeig. D’altra banda, també es treballarà en la velocitat màxima d’explotació (70-100 km/h segons els casos); en totes les estacions subterrànies, en superfície i baixadors, també en superfície; els edificis de la Marina i El Campello; les 12 subestacions de tracció; els túnels entre Estels i Marq; les 14 línies d’alta tensió; els 58 km aproximats de línia 2.200 V i 55 centres de transformació; i les possibles futures ampliacions d’electrificació de Benidorm a Altea, d’Estels a Renfe, l’estació intermodal de Renfe i el desdoblament de via entre Illot i Sangueta.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...