Data
13 de March de 2018

FGV obri el 15 de març el tram entre les estacions de Creueta i Benidorm del TRAM d’Alacant

Els treballs previstos en el pont sobre la CV-759 van començar el passat 26 de febrer i han obligat a oferir servei d’autobús Esta actuació ha permés reparar els danys d’esta infraestructura i substituir la plataforma actual per una nova

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reprendrà a partir del pròxim 15 de març el servei ferroviari del TRAM d’Alacant, entre les estacions de Creueta i Benidorm. Este tram s’obri, una vegada han finalitzat els treballs de reparació del pont situat sobre la CV-759, en el terme municipal de La Vila-joiosa. 

 
Des del 15 de març es recupera la circulació ferroviària en les estacions i parades de Creueta, Costera Pastor, Hospital Vila, C.C. La Marina-Finestrat i Benidorm.
 
La reparació i substitució de la plataforma del pont va començar el passat 26 de febrer i s’ha desenrotllat segons allò que s’ha previst, per la qual cosa el dispositiu especial d’autobús previst per FGV deixarà de prestar el 15 de març.  Al mateix temps, la carretera CV-759 en eixe punt es tornarà a obrir al tràfic.
 
Les actuacions realitzades en este pont han permés retirar l’estructura actual i muntar posteriorment la nova plataforma. Després de les proves de càrrega, s’ha procedit al condicionament final de les infraestructures ferroviàries i les instal·lacions d’energia per al restabliment del servei. 
 
Estos treballs s’emmarquen dins de les inversions que està impulsant la Conselleria de d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador en el conjunt de la xarxa de FGV a Alacant.
 
El pressupost d’esta actuació, que també inclou als ponts de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) situats en Teulada i Gata de Gorgos, ascendix a 1.779.282 euros.

Notícies relacionades

19 - 07 - 2024

Metrovalencia reforça el servici nocturn del dissabte per a facilitar la mobilitat en el piromusical de la Gran Fira de València

Les línies 5 i 7 del metro augmentaran les seues circulacions entre les 23 hores i la 1 de la...
16 - 07 - 2024

FGV comença a construir la llosa superior del túnel que connectarà les estacions d’Alacant i Xàtiva de Metrovalencia

L'objectiu és obrir un pas per als vianants després de l'estiu al carrer Alacant entre Xàtiva i l'accés al carrer...
21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...