Data
13 de March de 2019

FGV ofereix en Falles més de mil places d’aparcament en 15 estacions de Metrovalencia

Els pàrquings estan oberts de manera ininterrompuda i l’accés  

és totalment gratuït  
A més, hi ha altres 1.163 places en set estacionaments municipals pròxims a la xarxa en distintes poblacions
 

Metrovalencia compta amb més de mil places pròpies d’aparcaments gratuïts en 15 estacions de superfície de les línies 1, 2, 3, 7 i 9 que permeten un accés més directe i ordenat a la ciutat de València, durant el transcurs de la celebració de les Falles 2019. 

A més, hi ha altres 1.163 places en set estacionaments municipals, també gratuïts, pròxims a la xarxa de metro en distintes poblacions.
 
D’esta manera, els clients de Metrovalencia poden acudir als aparcaments dissuasoris, que estan oberts de manera ininterrompuda, per a estacionar el seu vehicle i accedir al metro o tramvia.
 
Distribució dels aparcaments
 
Estos mateix aparcaments estan oberts la resta de l’any i sumen un total de 1.131 places d’estacionament repartides en les estacions de Llíria (41), Pobla de Vallbona (40), l’Eliana (39), Massarrojos (62), Rocafort (54), Empalme (40), Seminari – CEU (48), Fuente del Jarro (52), Bétera (60), Font Almaguer (42), Sant Ramón (3), La Presa (123), Masia de Traver (198), Riba-roja de Túria (47) i València Sud (282). 
 
Recentment Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha ampliat la zona d’estacionament de València Sud  al condicionar 114 places més.
 
Als pàrquings propis de FGV, cal afegir altres de propietat municipal pròxims a les estacions i parades de la xarxa. De manera que hi ha 50 places a Paiporta; 23 a Paterna; 115 en Sant Isidre; 30 a Benaguasil 1r; 562 en Quart de Poblet; 133 en Santa Rita i 250 a Burjassot, que sumen altres 1.163 places, totes elles als voltants de les estacions i parades esmentades. 
 
Per tant, a les 1.131plazas d’aparcament amb què compte Metrovalencia cal sumar els 1.163 estacionaments municipals, amb els que els usuaris del metro podran disposar d’un total de 2.294 places gratuïtes en Falles.
 
Amb este servici, FGV vol fomentar l’ús del transport públic per mitjà de la intermodalitat i l’intercanvi del vehicle privat amb el metro, facilitant l’accés a la xarxa de Metrovalencia a tots aquells usuaris que no tenen una parada pròxima, contribuint, a més, a la descongestió del tràfic viari en superfície i a l’atenció al medi ambient.
 

Notícies relacionades

21 - 02 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al col·legi José Senent de Massarrojos

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Una...
14 - 02 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al col·legi IALE International School de L’Eliana

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Cinquanta...
17 - 01 - 2024

Metrovalencia obri en 2024 les visites educatives a les seues instal·lacions amb el col·legi La nostra Senyora del Carmen i Sant Vicent de Paúl de València

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Cinquanta...