Data
13 de July de 2023

FGV reforça el servei nocturn de Metrovalencia el divendres dia 14 per a facilitar la mobilitat en el piromusical homenatge a Nino Bravo

  • La pirotècnia Vulcano dispararà a mitjanit en la Marina un espectacle de foc i música en el 50 aniversari de la mort del cantant valencià
  • Els trens especials tindran com a destinació Marítim, Torrent Avinguda i Machado i els tramvies Marítim i Neptú

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el servei nocturn de Metrovalencia el divendres 14 per a facilitar els nombrosos desplaçaments que es preveu que existiran en la capital pels actes de la Gran Fira de València, especialment el piromusical homenatge al cantant valencià Nino Bravo en el 50 aniversari de la seua mort i amb motiu de la declaració de l’any 2023 com a any Nino Bravo.

L’espectacle de música i foc que retrà homenatge al famós cantant nascut a Aielo de Malferit serà a càrrec de la pirotècnia Vulcano, que dispararà el mateix des de la Marina de València a mitjanit dins dels actes de la Nit a la Mar.

A pesar que en aqueixa data, en ser divendres, es presta el servei nocturn de “La lluna de Metrovalencia”, l’empresa pública ha decidit reforçar amb cinc metros addicionals i nou tramvies les circulacions que se solen prestar aqueix dia de la setmana a la nit.

D’aquesta manera, a més dels trens especials del servei nocturn de cap de setmana, s’oferiran tres metros fins a l’estació de metro de Marítim des de Torrent Avinguda, Aeroport i Avinguda del Cid abans de l’inici del piromusical, entre les 11 i 11.30 hores aproximadament, i dos trens després d’aquest, des de Marítim fins a Torrent Avinguda i des de Torrent Avinguda a Machado.

Quant al tramvia, hi haurà, a més del servei nocturn habitual d’un divendres, quatre combois addicionals de Marítim a Neptú, quatre de Neptú a Marítim i una unitat que farà el recorregut Tossal del Rei-Marítim.

S’aconsella a les persones usuàries que s’informen dels horaris amb antelació en la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia per a conéixer amb exactitud el servei oferit.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...