Data
15 de June de 2018

FGV se suma a la celebració en València del Dia de l’Orgull en col·laboració amb el col·lectiu Lambda

Els trens de Metrovalencia acullen la campanya “Conquerim la igualtat. TRANSformen la societat”
 
El 16 de juny se celebra la manifestació festiva i s’anima als participants a acudir en transport públic

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, trans i bisexuals, col·laboren, igual que el passat any, en la difusió de la campanya de conscienciació que es llança des d’esta associació, amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull, que se celebra en València el dissabte, 16 de juny.
 
FGV ha fet possible esta col·laboració, a través de Línia 0, perquè els trens de Metrovalencia, així com les seues xarxes socials, es facen eco dels missatges de conscienciació llançats per Lambda contra la LGTBfobia, i a favor de la igualtat. Enguany la campanya es presenta amb els missatges següents: “Conquerim la igualtat. TRANSformen la societat. Compten amb el teu per aconseguir-ho”.
 
Des del col·lectiu Lambda s’anima a totes les persones que vagen a participar en els actes previstos demà dissabte 16 de juny en València que utilitzen la xarxa de Metrovalencia en els seus desplaçaments, ja que poden accedir des de les estacions de Colón, Xàtiva o Plaça’ d’Espanya a la manifestació prevista a les 19:30 hores des de Porta del Mar.
 
Lambda és una asociación privada sense ànim de lucre que es va constituir el 25 de setembre de 1986 motivada “per la situació de discriminació legal i marginació social que patíem les persones lesbianes, homosexuals, bisexuals i transsexuals”.
 
Les reivindicacions d’estos col·lectius advoquen per aconseguir la plena igualtat i el fi de tots els tipus de violència LGTBfóbica. Des de Lambda s’explica que “exigim llibertat, igualtat, justícia, respecte, democràcia. No som caricatures, no som acudits, no som simples “opinables” i no som lobbys de pressió. Som persones, som iguals en la nostra diversitat, volem ser lliures per a tot”.
 
Esta acció, que també estendrà al TRAM d’Alcant en col·laboració amb Diversitat Alacant, s’emmarca dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que desenvolupa FGV, a través del programa Línia 0, la finalitat de la qual és fomentar la sensibilització i els valors positius entre els que utilitzen el metro i el tramvia.
 

Notícies relacionades

01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...
06 - 12 - 2023

La Casa de la Cultura de Rafelbunyol acull l’exposició “Les dones d’FGV. 35 anys camí de la igualtat”

La mostra romandrà oberta al públic fins al pròxim 17 de desembre i forma part dels actes programats amb motiu...