Data
23 de April de 2024

Metrovalencia se suma a la celebració del Dia del Llibre amb la iniciativa ‘Llibres viatgers de Línia 3’

  • Les estacions del tram entre Alboraia i Rafelbunyol han incorporat punts de lectura en els quals es poden intercanviar llibres de manera gratuïta
  • Esta iniciativa està promoguda per la xarxa de biblioteques dels municipis pels quals discorre la Línia 3 a la comarca de l’Horta Nord

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) se suma a la celebració del Dia del Llibre amb la iniciativa ‘Llibres viatgers de Línia 3’. Esta activitat, promoguda per les biblioteques dels municipis de la comarca de l’Horta Nord permet oferir als viatgers punts de lectura de lliure accés en els quals es poden intercanviar llibres.

L’activitat en la qual ha col·laborat FGV, cedint l’espai per a situar estos mobles dins o fora de l’estació, permet que les biblioteques d’estos municipis faciliten llibres als usuaris del metre perquè puguen llegir de manera gratuïta i després depositar els exemplars en la mateixa o una altra estació d’este tram.

Esta iniciativa ha sigut possible gràcies a les biblioteques municipals i ajuntaments d’Alboraia, Almàssera, Meliana, Foios, Albalat del Sorells, Museros, Massamagrell, La Pobla de Farnals i Rafelbunyol, que s’encarreguen de la gestió i el manteniment dels punts de lectura.

Per a acompanyar esta iniciativa, Metrovalencia ha senyalitzat estos punts de lectura i ha distribuït hui, 23 d’abril, marcapàgines amb la imatge del metro i el missatge ‘llig i mou-et’ per a animar a lectura als seus usuaris.

La Línia 3 de Metrovalencia és una de les més concorregudes de la xarxa, l’any passat este tram entre Alboraia i Rafelbunyol va registrar prop de cinc milions de viatgers.

Notícies relacionades

01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...
06 - 12 - 2023

La Casa de la Cultura de Rafelbunyol acull l’exposició “Les dones d’FGV. 35 anys camí de la igualtat”

La mostra romandrà oberta al públic fins al pròxim 17 de desembre i forma part dels actes programats amb motiu...