Data
12 de August de 2019

Generalitat a través del TRAM d’Alacant ofereix servei nocturn especial la nit del dimecres al dijous per la festivitat del 15 d’agost

El TRAMnochador i El Mussol dels Marines circularan amb els seus horaris habituals previstos a l’estiu per a divendres i dissabtes nit 

El dispositiu previst estableix que es prolongue l’horari en les Línies 1, 2, 3, 4 i 9
 

TRAM d’Alacant prestarà servei nocturn especial la nit del dimecres 14 al dijous 15 d’agost, a través del TRAMnochador i El Mussol dels Marines, amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció.

Este dispositiu especial es suma als què habitualment ofereix Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) les nits de divendres i dissabtes, els mesos de juliol i agost.    
 
Amb ambdós serveis, FGV facilita l’accés a les principals àrees d’oci nocturn de les poblacions per les quals discorre el TRAM d’Alacant, entre Alacant i Dénia. Amb esta oferta de transport públic milers de ciutadans, sobretot jóvens, tenen la possibilitat de desplaçar-se al llarg de la costa sense necessitat d’utilitzar el seu propi vehicle. 
 
El TRAMnochador ofereix servei tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. 
 
El Mussol dels Marines uneix Benidorm i Dénia, amb la particularitat que el serviei ferroviari es realitza entre Benidorm i Calp, des d’on contínua el recorregut amb autobús fins al final del trajecte a  Dénia, a causa de les obres de condicionament de la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.
 
Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es i en el telèfon gratuït de Informació i atenció al client (900 72 04 72). 

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...