Data
02 de October de 2023

Infraestructures ofereix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al certamen Iberflora

  • Del 3 al 5 d’octubre se celebra la fira internacional de planta i flor, paisatgisme, tecnologia i bricojardí
  • La freqüència de pas serà entre 20 minutos, sempre en horari de 6 a 22 hores

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori posa en funcionament del dimarts 3 al dijous 5 d’octubre servicis especials en la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al certamen de Iberflora, la fira internacional de planta i flor, paisatgisme, tecnologia i bricojardí

Durant la celebració de l’esdeveniment, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos, sempre entre les 6.00 i les 22 hores.

Durant els tres dies, el primer tramvia des de Beteró eixirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.30 hores i l’últim a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servici poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...