Data
05 de October de 2023

Infraestructures oferirà servici nocturn tres dies consecutius en Metrovalencia per a facilitar la mobilitat en el pont del 9 d’octubre

  • El divendres 6, el dissabte 7 i el diumenge 8, vespra del Dia de la Comunitat, hi haurà circulacions extraordinàries concatenades
  • FGV reforçarà el servici després de l’espectacle pirotècnic del diumenge que es realitzarà en l’Alameda, a mitjanit

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori farà un important esforç de planificació i de plantilla en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) durant el pont del 9 d’octubre, en programar servicis nocturns en Metrovalencia tres jornades consecutives, el divendres 6, el dissabte 7 i el diumenge 8, vespra del Dia de la Comunitat, per a facilitar la mobilitat durant el llarg cap de setmana.

A més, Metrovalencia reforçarà l’habitual servici nocturn del diumenge en la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) amb motiu del castell de focs artificials que es dispararà a mitjanit en la vespra del Nou d’Octubre en l’Alameda. L’estació d’FGV del mateix nom tancarà els accessos d’eixida a les 23 hores per motius de seguretat, obrint-se una vegada conclòs l’espectacle pirotècnic.

Cal assenyalar que el dissabte 7 i el dilluns 9 estan previstes sengles mascletaes en la Plaça de l’Ajuntament, a la qual totes les persones que vulguen acudir a l’esdeveniment podran desplaçar-se en Metrovalencia en els serveis diürns habituals.

D’altra banda, la programació de tres jornades amb servicis nocturns en una mateixa setmana es repetirà a la següent, amb el dimecres 11, vespra de la festivitat del Pilar, el divendres 13 i el dissabte 14.

A la Lluna de Metrovalencia
Amb el servici denominat “A la Lluna de Metrovalencia” circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servici habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà (L1, L2, L3, L5 i L9), cap als diferents destins són entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, les unitats circulen amb intervals de pas de 40 minuts, encara que que en el tram Trinitat-Dr. Lluch, coincident de L4 i L6, i Marítim-Grau Canyamelar, comú en L6 i L8, la freqüència és de 20 minutos.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minutos.

En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servici que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores. La L6 realitza el seu recorregut complet, entre Tossal del Rei i Marítim.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...