Data
05 de October de 2023

Infraestructures oferirà servici nocturn tres dies consecutius en Metrovalencia per a facilitar la mobilitat en el pont del 9 d’octubre

  • El divendres 6, el dissabte 7 i el diumenge 8, vespra del Dia de la Comunitat, hi haurà circulacions extraordinàries concatenades
  • FGV reforçarà el servici després de l’espectacle pirotècnic del diumenge que es realitzarà en l’Alameda, a mitjanit

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori farà un important esforç de planificació i de plantilla en Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) durant el pont del 9 d’octubre, en programar servicis nocturns en Metrovalencia tres jornades consecutives, el divendres 6, el dissabte 7 i el diumenge 8, vespra del Dia de la Comunitat, per a facilitar la mobilitat durant el llarg cap de setmana.

A més, Metrovalencia reforçarà l’habitual servici nocturn del diumenge en la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) amb motiu del castell de focs artificials que es dispararà a mitjanit en la vespra del Nou d’Octubre en l’Alameda. L’estació d’FGV del mateix nom tancarà els accessos d’eixida a les 23 hores per motius de seguretat, obrint-se una vegada conclòs l’espectacle pirotècnic.

Cal assenyalar que el dissabte 7 i el dilluns 9 estan previstes sengles mascletaes en la Plaça de l’Ajuntament, a la qual totes les persones que vulguen acudir a l’esdeveniment podran desplaçar-se en Metrovalencia en els serveis diürns habituals.

D’altra banda, la programació de tres jornades amb servicis nocturns en una mateixa setmana es repetirà a la següent, amb el dimecres 11, vespra de la festivitat del Pilar, el divendres 13 i el dissabte 14.

A la Lluna de Metrovalencia
Amb el servici denominat “A la Lluna de Metrovalencia” circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servici habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà (L1, L2, L3, L5 i L9), cap als diferents destins són entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, les unitats circulen amb intervals de pas de 40 minuts, encara que que en el tram Trinitat-Dr. Lluch, coincident de L4 i L6, i Marítim-Grau Canyamelar, comú en L6 i L8, la freqüència és de 20 minutos.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minutos.

En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servici que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores. La L6 realitza el seu recorregut complet, entre Tossal del Rei i Marítim.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...