Data
10 de July de 2018

La circulació del tramvia de València recupera la normalitat després de solucionar-se l’enganxada de catenària provocat per un camió

L’avaria es va solucionar a les 23.15 hores, permetent la finalització del servici
 
La circulació de les línies 4 i 6 es va veure afectada durant tota la vesprada-nit

La incidència patida ahir pel tramvia de València a l’enganxar-se un camió bolquet amb la catenària de la xarxa elèctrica de Metrovalencia al seu pas per la rotonda de l’avinguda Tarongers amb el carrer Lluís Peixó, a l’altura del Tanatori de Serrería, va quedar solucionada abans de la mitjanit, per la qual cosa la circulació va quedar reestablida fins al final del servici.
 
Els fets van ocórrer a les 13.35 hores quan, a causa de l’esmentat enganxada en la catenària, va caldre interrompre la circulació dels tramvies de les línies 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch) i 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería) en els trams entre Tarongers i Doctor Lluch, en el primer cas; i entre Tarongers i Marítim-Serrería, en el segon.
 
La tercera línia del tramvia, la 8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) no es va veure afectada i va duplicar les seues circulacions per a facilitar els desplaçaments cap a les platges. A més, FGV va posar autobusos a disposició dels usuaris per a poder realitzar els desplaçaments que no es podien realitzar amb tramvia.
 
Al voltant de les 19 hores, es va procedir al tall de tensió per a realitzar les pertinents labors de reparació de danys, la qual cosa va obligar a interrompre el servici de les Línies 6 i 8, i en la Línia 4 es prestava servici fins al bucle de Pont de Fusta.
 
A les 23.15 hores van concloure els treballs de reparació, podent-se reestablir la circulació a les 23.30 hores fins a la finalització del servici diari.
 
Quants als danys produïts, cal destacar la ruptura d’aïlladors, d’un pòrtic de sustentació i de la derivació d’un descarregador, no havent patit la caiguda de cable a terra en cap moment. També hi ha hagut una ruptura del pantògraf d’un tramvia, que estava en l’entorn de l’enganxada en eixe precís instant, però no hi ha hagut cap altra incidència destacable.

Notícies relacionades

21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...