Data
04 de September de 2019

La Generalitat amplia el servici de la L3 de Metrovalencia tota la nit del divendres al dissabte pel Ball de Disfresses de Rafelbunyol

FGV reforçarà amb vint trens especials la connexió entre esta localitat de´l’Horta Nord i València des de les 21.30 a les 7.10 hores
 
Les principals estacions subterrànies i de superfície d’esta línia entre Rafelbunyol i Avinguda del Cid romandran obertes al públic

La Generalitat ha decidit ampliar el servici de la Línia 3 de Metrovalencia (Rafelbunyol-Aeroport) durant tota la nit del divendres 6 fins a enllaçar amb les circulacions ordinàries de primera hora del dissabte 7 amb motiu de la celebració del Ball de Disfresses de Rafelbunyol, conegut popularment com el Carnestoltes, en el que es produïxen multitud de desplaçaments.

La resta de línies de metro i tramvia donaran mobilitat als usuaris fins prop de les tres hores de la matinada, gràcies al servici nocturn “A la Lluna de Metrovalencia” que funciona els divendres, dissabtes i vespres de festius.

El servici especial previst en Línia 3, que comptarà amb vint circulacions extraordinàries entre ambdós sentits i que complementa l’esmentat servici nocturn de cap de setmana, concentra un nombre més gran de trens durant tota la nit en el tram comprés entre les estacions de Rafelbunyol i Avinguda del Cid.

A més dels servicis habituals, el primer tren de reforç des d’Aeroport passarà per Àngel Guimerà a les 21.31 hores i arribarà a Rafelbunyol a les 22.08 h. L’últim en eixa direcció passarà per Àngel Guimerà a les 00.06 hores i finalitzarà el seu recorregut a Rafelbunyol a les 00.43 hores.

En el sentit invers, el primer dels trens especials eixirà de Rafelbuyol a les 21.42 hores i passarà per Àngel Guimerà 22.18 hores. L’últim metre de reforç iniciarà el seu recorregut des de Rafelbunyol a les 7.10 hores, amb pas per Àngel Guimerà a les 7.46 hores. Per la seua banda, els servicis regulars dels dies verds, com correspon a una jornada de dissabte, començaran en la franja horària de les 6 hores.

Les principals estacions subterrànies, entre Alboraya Peris Aragó i Avinguda del Cid, i de superfície de la Línia 3 de Metrovalencia romandran obertes durant la nit del divendres i el dissabte de bon matí. Davant de la prevista massiva afluència de passatgers, es reforçarà el personal de seguretat amb vigilants i de supervisió per a evitar qualsevol tipus d’incident que puga produir-se.

En este sentit, cal destacar que FGV ha mantingut distintes reunions amb l’Ajuntament de Rafelbunyol, Guàrdia Civil, Policia de la Generalitat i la Policia Local d’esta mateixa localitat per a desplegar tal dispositiu de seguretat.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...