Data
22 de November de 2019

La Generalitat facilita el desplaçament a Fira València amb tramvia per a acudir Induferias i Hinchalia

El recinte firal acull del 26 al 28 de novembre la Fira Internacional d’Atraccions de Fira i la d’Articles Unflables

La freqüència de pas serà en les tres jornades de 20 minuts de 6 a 22 hores

La Generalitat facilitarà del 26 al 28 de novembre els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen a la celebració de la Fira Internacional d’Atraccions de Fira, Parcs Infantils, Maquinàries per a Jocs d’Atzar i Elements Auxiliars (Induferias); i la Fira Internacional d’Articles Unflables (Hinchalia).

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6 hores i les 22 hores.

El primer tramvia des de Serradora eixirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch entrarà en servici a les 6.30 hores i l’últim des d’esta última parada a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22:19 hores.

A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es), així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...