Data
22 de November de 2019

La Generalitat facilita el desplaçament a Fira València amb tramvia per a acudir Induferias i Hinchalia

El recinte firal acull del 26 al 28 de novembre la Fira Internacional d’Atraccions de Fira i la d’Articles Unflables

La freqüència de pas serà en les tres jornades de 20 minuts de 6 a 22 hores

La Generalitat facilitarà del 26 al 28 de novembre els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen a la celebració de la Fira Internacional d’Atraccions de Fira, Parcs Infantils, Maquinàries per a Jocs d’Atzar i Elements Auxiliars (Induferias); i la Fira Internacional d’Articles Unflables (Hinchalia).

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6 hores i les 22 hores.

El primer tramvia des de Serradora eixirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch entrarà en servici a les 6.30 hores i l’últim des d’esta última parada a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22:19 hores.

A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es), així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...