Data
03 de September de 2019

La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València amb motiu d’Efic Congress

Del 4 al 7 de setembre se celebra en el recinte firal l’XI Congrés de la Federació Europea del Dolor

La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minuts i el dissabte entre 30 i 40 minuts

La Generalitat facilita esta setmana, des del dimecres 4 fins al dissabte 7, la mobilitat fins Fira València amb servicis  servicis especials de la Línia 4 de tramvia amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a l’XI Congrés de la Federació Europea del Dolor, Efic Congress.

Durant la celebració d’esta trobada, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira cada 20 minuts el dimecres, dijous i divendres, i entre 30 i 40 minuts el dissabte.

D’esta manera, els dies 4, 5 i 6, el primer tramvia des de Serrería ho farà a les 6 hores, mentres que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim des d’esta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte dia 7, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 6 hores i l’últim a les 21.30 hores. Des de Fira, el primer ho farà a les 6.54 hores i l’últim a les 22.19 hores.

A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia  www.metrovalencia.com i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...