Data
03 de September de 2019

La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València amb motiu d’Efic Congress

Del 4 al 7 de setembre se celebra en el recinte firal l’XI Congrés de la Federació Europea del Dolor

La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minuts i el dissabte entre 30 i 40 minuts

La Generalitat facilita esta setmana, des del dimecres 4 fins al dissabte 7, la mobilitat fins Fira València amb servicis  servicis especials de la Línia 4 de tramvia amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a l’XI Congrés de la Federació Europea del Dolor, Efic Congress.

Durant la celebració d’esta trobada, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira cada 20 minuts el dimecres, dijous i divendres, i entre 30 i 40 minuts el dissabte.

D’esta manera, els dies 4, 5 i 6, el primer tramvia des de Serrería ho farà a les 6 hores, mentres que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. L’últim des d’esta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte dia 7, el primer tramvia des de Doctor Lluch partirà a les 6 hores i l’últim a les 21.30 hores. Des de Fira, el primer ho farà a les 6.54 hores i l’últim a les 22.19 hores.

A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia  www.metrovalencia.com i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...