Data
12 de December de 2019

La Generalitat facilita la mobilitat en els tradicionals Sopars de Nadal amb el servei nocturn de Metrovalencia

Els usuaris podran desplaçar-se fins a les 3 hores de la matinada pel centre de la ciutat

FGV incrementa un 50% les circulacions respecte a les mateixes dates de 2018, al passar de 65 a 98 trajectes

La Generalitat facilitarà la mobilitat en les nits en què multitud de treballadors i treballadores celebren els tradicionals Sopars de Nadal amb el servei nocturn de Metrovalencia, pel que quasi un centenar de metros i tramvies desplaçaran els usuaris fins al voltant de les 3 hores de la matinada.

Respecte al mateix servei del passat any, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) incrementarà un 50% el seu dispositiu al passar dels 65 trens i tramvies de 2018 als 98 del present exercici, gràcies a les millores introduïdes al llarg d’enguany.
 
Amb el servei denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els divendres, dissabtes i vespres de festius circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’última circulació habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
 
En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol. 
 
Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, on es poden realitzar transbords cap a diferents destinacions, es produïxen entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  
 
En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en circulació que arriba fins Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produïxen entorn de les 2.30 hores.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 
 

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...