Data
06 de August de 2019

La Generalitat facilita l’assistència i tornada al Castell de l’Olla d’Altea amb el TRAM d’Alacant

S’han programat circulacions addicionals abans i després de l’espectacle pirotècnic de dissabte que ve 10 d’agost
Els serveis addicionals completen els que s’ofereixen les nits d’estiu a través del TRAMnochador i El Mussol dels Marines 

La Generalitat ha previst que dissabte que ve 10 d’agost el TRAM d’Alacant oferisca servei especial nocturn de trens, en la Línia 9 (Benidorm-Dénia), per a facilitar l’accés i tornada a l’espectacle pirotècnic del Castell de l’Olla que es celebra en la localitat d’Altea.

Amb este servei especial, el TRAM´d’Alacant reforça i prolonga el seu horari habitual amb circulacions addicionals en la Línia 9 que uneix les localitats de Benidorm i Dénia. El servei previst es realitza amb tren des de Benidorm a Calp i amb autobús des d’esta localitat fins a Dénia, com a conseqüència dels treballs de modernització que s’executen en esta línia. 
 
El dispositiu especial previst per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) se suma als trens i tramvies nocturns que programa l’empresa a l’estiu a Alacant els divendres i dissabtes nit, a través del TRAMnochador, que circula en les Línies 1, 2, 3 i 4, i El Mussol dels Marines, operatiu en la Línia 9, i que eixa nit presta un servei diferent de la resta de dies.  
 
FGV reforça també eixa mateixa nit el personal d’atenció al client i de  seguretat en trens i estacions, alhora que en col·laboració amb l’ajuntament d’Altea i les forces de seguretat es controlarà l’accés a les estacions més concorregudes, amb la finalitat d’evitar aglomeracions i agilitzar l’accés als trens. 
 
Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a disposició dels usuaris els horaris en les estacions i el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72 i la pàgina web www.tramalicante.es
 
Més de 30 anys de Castell de l’Olla 
 
El dissabte d’agost més pròxim a la festivitat de Sant Llorenç, té lloc el ja tradicional Castell de l’Olla a Altea. Este espectacle que combina llum i pólvora reuneix en esta localitat a milers de persones, i FGV un any més ofereix un dispositiu especial per a facilitar l’accés i tornada.   
 
Amb 33 anys d’història este esdeveniment pirotècnic ha anat adquirint una rellevant fama entre els residents i visitants de la Comunitat. La importància d’este espectacle es va veure reconeguda amb la distinció del premi al Mèrit Turístic, en la categoria d’or de l’edició de 1999, que li va atorgar el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en 2007 Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valencià i l’any 2016 va ser patrocinada per la Unesco en el seu 30 aniversari.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...