Data
27 de February de 2020

La Generalitat inicia el dissabte els servicis especials de Falles de Metrovalencia per l’espectacle pirotècnic en la Marina

FGV començarà el diumenge les circulacions extraordinàries programades per a cobrir les mascletades de cap de setmana

Els tramvies es desplaçaran amb dobles composicions el dia 1 de març amb motiu de la Crida

La Generalitat inicia dissabte que ve els servicis especials programats per Metrovalencia amb motiu de les Falles 2020, el primer d’ells planificat pel tir de l’espectacle pirotècnic que tindrà lloc el dia 29 a les 20 hores en la Marina de València a càrrec de l’empresa Ricard Caballer.

A causa de la gran concentració de persones que es preveu que acudisquen al districte Marítim, Metrovalencia ha planificat uns reforços en la Línia 5 de metro entre Quart de Poblet i Marítim Serrería a partir de les 18 hores, i de les Línies 4 entre Empalme i Doctor Lluch i 6 entre Tossal del Rei i Marítim Serrería del tramvia que acostaran als usuaris al lloc dels tirs a l’anada.

La volta a casa o al centre de la ciutat una vegada conclòs l’espectacle, es garantix amb l’inici del servici nocturn de cap de setmana que prolonga les circulacions fins aproximadament les 3 hores, pas pel centre de la ciutat.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Mascletà diürna

Metrovalencia també iniciarà este cap de setmana, en concret el diumenge 1 de març coincidint amb el primer tir de les mascletades diürnes de Falles, els reforços de les línies de metro des de les 12.30 fins a les 15 hores per a cobrir este esdeveniment pirotècnic. Per la seua banda, els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places en el dit horari.

Crida

D’altra banda, el diumenge 1 de març, dia en què se celebra la Crida de les Falles 2020, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha decidit que totes les unitats de tramvia circulen en composicions dobles, a més d’oferir dos servicis especials d’este mitjà de transport entre Pont de Fusta i Vicente Andrés Estellés al finalitzar l’acte que es desenvolupa en les Torres de Serrano.

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...