Data
27 de February de 2020

La Generalitat inicia el dissabte els servicis especials de Falles de Metrovalencia per l’espectacle pirotècnic en la Marina

FGV començarà el diumenge les circulacions extraordinàries programades per a cobrir les mascletades de cap de setmana

Els tramvies es desplaçaran amb dobles composicions el dia 1 de març amb motiu de la Crida

La Generalitat inicia dissabte que ve els servicis especials programats per Metrovalencia amb motiu de les Falles 2020, el primer d’ells planificat pel tir de l’espectacle pirotècnic que tindrà lloc el dia 29 a les 20 hores en la Marina de València a càrrec de l’empresa Ricard Caballer.

A causa de la gran concentració de persones que es preveu que acudisquen al districte Marítim, Metrovalencia ha planificat uns reforços en la Línia 5 de metro entre Quart de Poblet i Marítim Serrería a partir de les 18 hores, i de les Línies 4 entre Empalme i Doctor Lluch i 6 entre Tossal del Rei i Marítim Serrería del tramvia que acostaran als usuaris al lloc dels tirs a l’anada.

La volta a casa o al centre de la ciutat una vegada conclòs l’espectacle, es garantix amb l’inici del servici nocturn de cap de setmana que prolonga les circulacions fins aproximadament les 3 hores, pas pel centre de la ciutat.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Mascletà diürna

Metrovalencia també iniciarà este cap de setmana, en concret el diumenge 1 de març coincidint amb el primer tir de les mascletades diürnes de Falles, els reforços de les línies de metro des de les 12.30 fins a les 15 hores per a cobrir este esdeveniment pirotècnic. Per la seua banda, els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places en el dit horari.

Crida

D’altra banda, el diumenge 1 de març, dia en què se celebra la Crida de les Falles 2020, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha decidit que totes les unitats de tramvia circulen en composicions dobles, a més d’oferir dos servicis especials d’este mitjà de transport entre Pont de Fusta i Vicente Andrés Estellés al finalitzar l’acte que es desenvolupa en les Torres de Serrano.

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...